Şu anda Cardano'da muazzam miktarda etkinlik var: Charles Hoskinson
Şu anda Cardano'da muazzam miktarda etkinlik var: Charles Hoskinson

2 Kasım Cardano fiyat analizi: ADA sert düştü – Sıradaki adım ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano, Goguen yol haritasının 30 Ekim’de açıklanmasının ardından iyi bir haftalık performans kaydetti. ADA’nın değeri, yukarıda belirtilen tarihten birkaç gün sonra artışa geçerken, birkaç saattir ADA grafiklerde büyük bir düşüş kaydetti. 0,098 dolarlık destek seviyesinin altına düşen ADA, önümüzdeki birkaç işlem seansında bazı düzeltmelerle karşılaşabilir.

1 saatlik Cardano fiyat grafiği

2 Kasım Cardano fiyat grafiği
2 Kasım Cardano fiyat grafiği

Cardano için 1 saatlik grafik yükselen bir genişleyen kamanın oluşumuna işaret ediyor. Kalıp içindeki fiyat hareketi bir yükselişken, düşüş sonuçları taşıyor. Bir başka önemli düşüş sinyali ise şu an ki mumu 50 Üstel Hareketli Ortalamanın altında kapanması. Bu durum, yukarıdaki güçlü direncin güçlü bir göstergesi ve ADA için düzeltme dönemini ima eden bir gelişme.

Ticaret hacmi grafikte tutarlı kalırken, diğer piyasa göstergeleri anlatıyı ters çeviriyor.

Sebepler

Yukarıdaki grafik kısa vadede açıkça düşüş gösteriyor. MACD hattı, sinyal hattı ile güçlü bir düşüş geçişini tamamladı. Awesome Osilatörü, yükseliş ivmesinin azaldığına işaret ediyor ve son olarak RSI da satış baskısının pençesinde kaldı.

Şu anda alıcılar bir geri dönüş yapabilecek olsalar bile, satış baskısının fiyatı aşırı satım konumuna çekmesi çok muhtemel görünüyor.

Sonuç

Başka bir yükseliş rallisi öncelik kazanmadan önce güçlü bir düzeltme dönemi başlaması olası. 0,0916 dolarlık destek güçlü kalırken, daha yüksek satış baskısı 0,089 doların yeniden test edilmesine yol açabilir.

Bu arada 2 Kasım Bitcoin SV fiyat analizi için buradaki yazımızı okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin