Bitcoin Cash
Bitcoin Cash bir ayda yüzde 81 düştü... Bu hızlı düşüş neden yaşandı?

2 Kasım Bitcoin Cash fiyat analizi: Bitcoin Cash için 425 dolar kritik seviye

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2 Kasım Bitcoin Cash fiyatı ile ilgili önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash dün 425 dolar desteğine sağlam tutundu. Bunun sonucu olarak bu seviyeden yükselişe geçti.
  • Son yükseliş hareketinde saatlik 200 HO rahat geçildi ve 430 doların üzerindeki fiyat hareketlerine şahit olduk.
  • 430 dolara tutunamayan BCH yeni gün ile birlikte yeniden düşüşe geçerek yazım esnasında 425 dolar desteğine doğru hareket ettiğini gördük.

2 Kasım Bitcoin Cash fiyat hareketleri

Geçtiğimiz ay sonundaki yükselişi ile piyasanın sıkça referans olarak aldığı saatlik 100 ve 200 hareketli ortalama seviyelerinin arasında bir fiyat ile işlem gören Bitcoin Cash, dünkü alıcılı işlemler ile bu aralıktan yukarı yönlü bir kopma gösterdi.

Fakat 430 doların üzeri görülünce gelen kar satışları ve yeni alıcıların piyasaya katılmaması, BCH/USD paritesinin yeniden bu aralığa doğru gerilemesine neden oldu.

Bu görünüm ışığında kısa vadede 425 dolar seviyesi destek olarak önemini korurken yukarı yönde 428 doların önemli bir direnç olduğunu görüyoruz. Bu direnç noktasının üzerinde bir günlük kapanışın Bitcoin Cash’in yükselişine devam etmesi açısından oldukça önemli olduğu görülürken 425 doların altına bir sarkma kayıpları artırabilir.

Diğer yandan Ekim ortasında başlayan orta vadeli düşüş trendinin geçerliliğini hala koruduğunu görüyoruz. 430 doların üzerine çıkılması ve bu nokta üzerinde kalıcı olması bu orta vadeli düşüş trendini de bozacağından, alıcıları alım yönlü olarak cesaretlendirici bir görünüm olabilir.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Diğer önemli kripto paralar göre daha ağır bir yükseliş sergileyen BCH, geri dönüş hareketi ile kısıtlı kazanımını büyük ölçüde geri veriyor. Bu durum saatlik MACD’de de net şekilde görülüyor. Buna göre MACD’nin yazım esnasında kırmızıya döndüğünü görüyoruz.  Bu durum 425 dolar desteğinin yeniden test edilebileceğini gösteriyor.

MACD’yi destekleyen diğer bir göstergede aşırı satım bölgesine girmek üzere olan Stokastik osilatörü. Ayrıca 50 seviyesinin altına inen RSI ve negatif bölgedeki CCI, öğle saatlerinde düşük seyrinin devamı yönünde sinyal veren diğer indikatörler.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin