Cardano rallisi sürüyor – fiyat 1 doları görecek mi?
Cardano rallisi sürüyor – fiyat 1 doları görecek mi?

2 Ekim Cardano (ADA) ve Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa gün için düşüş yaşarken, kısa vadeli zararlar perakende yatırımcılar için büyük bir endişe kaynağı haline geldi. Ancak özellikle Cardano için hâlâ iyi bir gündü. Stellar Lumens (XLM) için ise düşüş eğilimi gösteren bir kurulum öne çıksa da düşük hacimler ikinci bir satış dalgasının korkularını yatıştırdı.

Cardano (ADA) fiyat analizi

2 Ekim Cardano (ADA) fiyat grafiği
2 Ekim Cardano (ADA) fiyat grafiği

Cardano için son 24 saatteki fiyat düzeltmesi, 0,101 ve 0,094 dolar seviyelerindeki iki temel desteği dirence çevirdi. Bu haberin yazıldığı sırada dijital varlık 0,091 dolardan işlem görüyor.

ADA’daki Göreceli Güç Endeksi, dün tarafsız bölgeden hızla 35’in altına düştü ve yükseliş tarafındaki tükenmeyi vurguladı.

Awesome Osilatörü de açık bir düşüş bölgesine girdi ve sıfır çizgisinin altında düşüş eğilimi gösterdi. İki göstergeden net bir satış duyarlılığı görüldü ve önümüzdeki birkaç işlem seansı için küçük yükseliş işaretleri görüldü.

Açığa satış yapan trader’lar, kendilerine yardımcı olan iyi ticaret hacmiyle birlikte daha fazla aşağı yönlü fiyat hareketi planlıyor gibi görünüyordu.

Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

2 Ekim Stellar fiyat grafiği
2 Ekim Stellar fiyat grafiği

Stellar Lumens, eylül ayının ikinci yarısında 0,066 dolarlık destek seviyesinin üzerine güçlü bir şekilde çıktı ve o zamandan beri 0,071 ile 0,075 dolar arasında dalgalanıyor.

Bu haberin yazıldığı sırada XLM, MACD çizgisinin sinyal çizgisinin altına düştü ve güçlü bir satışa tanık oldu.

Bununla birlikte alım satım hacmi seviyesi de XLM için satış likiditesi üzerinde baskı oluşturdu. Bu, aşağı yönlü bir momentumun devam etmesi için bir miktar dirence neden olabilir.

XLM için ADA’dan daha erken bir geri dönüş beklenebilir ancak düşüş senaryosu birkaç işlem seansı daha devam edebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin