Genç Qubic Lite geliştiricisinin kripto projesi
Genç Qubic Lite geliştiricisinin kripto projesi

19 yaşındaki bir çocuğun geliştirdiği kripto projesi ile tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para ve IoT protokolü konusuna ilgisi olan 19 yaşındaki bir Alman bilgisayar bilimi öğrencisi, Qubic Protocol’ün bir topluluk uygulaması olan Qubic Lite isimli bir kripto projesi geliştirdi.

Qubic, kripto para dünyasının ihtiyacı olan bir modele dönüşüyor

Qubic hakkında düzenli olarak yanlış belirtilen birkaç konudan kurtulmak için IOTA, bunun başka bir token ya da kripto para gibi olduğunu onayladı. Qubic’in ilk modeli sorunları ortadan kaldırmakta zorlandı. IOTA’ya göre, IOTA sözleşmesi, kripto dünyasıyla ilgili çözülmemiş sorunlara yardım etmek ve çözmek için yapıldı.

Qubic, mevcut kripto para dünyasının ihtiyacı olan bir modele dönüşüyor. Eylül 2012’de Bitcointalk üzerine yazılan ilk Quorum-Based Coin düşüncesi ile tamamen aynı olmayan benzersiz bir sisteme dönüştürüldü. Artık mesajlaşma ve ödeme sistemi olarak hizmet vermek için bir çalışma protokolü bulunuyor. IOTA, bu proje ile akıllı sözleşme işlevselliğini sağlayacak. Herkesin uygulama geliştirmesi için merkezi olmayan bir platform oluşturulacak.

Qubic, IOTA ticaret platformlarının merkezsiz marjin ticaretini sağlayacak

Qubic, mevcut IOTA ticaret platformlarının merkezsiz marjin ticaretine girmesini de sağlayacak. IOTA’ya göre, IOTA sözleşmesi, kripto dünyasıyla ilgili çözülmemiş sorunlara yardım etmek ve çözmek için yapıldı. Şüphesiz, IOTA, IoT mesajlaşma ve ödemeler için dünya çapında standart olma amacını taşıyor. Qubic’in dış dünyadaki verileri IOTA’nın Tangle ağına alabilecek bir sisteme de sahip olması bekleniyor. Örneğin; seçim sonuçları, hisse senedi fiyatları ve kişisel özellikler gibi veriler dışarıdan erişilebilir, okunabilir ve aktarılabilir olacak.

Genç Qubic Lite geliştiricisinin kripto projesi

QLite olarak da bilinen Qubic Lite, Qubic Protocol’ünü geliştirilmekte olan açık kaynaklı bir topluluk uygulaması. Qubic Lite sürümü artık ücretsiz ve kullanımı kolay olduğundan, tutkulu geliştiricilerin QApps oluşturmaya başlamasını sağlayacak. Genç Qubic Lite geliştiricisi konuya yönelik şunları söylüyor:

QLite hiçbir koşulda resmi Qubic’e rakip olarak görülmemeli.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin