16 Mart Monero, Waves, Maker Fiyat Analizi
16 Mart Monero, Waves, Maker Fiyat Analizi

19 Şubat Chainlink, Waves ve Nano fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink, grafiklerde yükseliş paterni oluşturdu. LINK, 30 dolara doğru kısa bir düşüşün ardından 34 dolar seviyesini yeniden ziyaret edebilir.

Waves ve Nano’nun da yazım sırasında bir düşüş kaydetmesi muhtemel. Uzun vadeli görünüm Waves için yükseliş eğilimini sürdürürken, Nano’nun 7 dolar seviyesini bir kez daha geçmeden önce piyasanın alıcılarından biraz güç alması gerekiyor.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

Chainlink, Waves, Nano Price Analysis: 19 February

Chainlink, düşen ticaret hacmiyle desteklenen grafiklerde simetrik bir üçgen oluşturdu. Bu, LINK’ için 30,5 dolarlık bölgedeki desenin alt sınırını tekrar test etmesinden sonra, yukarı yönde bir kırılmanın muhtemel olduğunu gösterdi.

30.15 $ seviyesindeki %38.2 geri çekilme seviyesi de bir şamdan görebilir. Önceki piyasa eğilimi ve LINK’in 28 doları geçtikten sonra yükseliş ivmesi göz önüne alındığında, 34 dolara geri dönüş köşede görünüyordu.

MACD düşüş eğilimi oluşturdu ancak bazı kısa vadeli satış baskısının altını çizmek için sıfırın üzerinde kaldı. Ancak bu güçlü bir satış sinyali değildi. Ancak aynı durum yalnızca LINK 30,15 $’ın altına düşerse ortaya çıkıyor. Bu nedenle, 30,3 – 30,6 dolarlık alanın alıcıları davet etmesi muhtemeldir.

Waves fiyat analizi

Chainlink, Waves, Nano Price Analysis: 19 February

Hem RSI hem de Stokastik RSI, 14.2 $’a yükseldikten sonra WAVES için yavaşça güneye hareket başladı. Geri çekilme seviyeleri potansiyel destek seviyeleri olarak vurgulanabilir ve 11 $, WAVES için test edilmesi muhtemel bir sonraki seviye.

Yerel zirvede satış baskısı, fiyatı 14,2 dolardan 12,5 dolara zorladı ve sonraki seansta, piyasanın boğalarının kısa vadede tükendiği bir mum oldu. Bu fiyat hareketi bir geri çekilme göstergesiydi.

11 dolarlık bölge, WAVES satın almak için kullanılabilir. RSI hala 50’nin üzerinde olduğundan, bir yükseliş trendinin devam ettiği düşünülebilir.

Nano fiyat analizi

Chainlink, Waves, Nano Price Analysis: 19 February

NANO, 7 dolarlık bölgedeki önceki yerel yüksek seviyesini kırmaya çalıştı. Ancak OBV, son birkaç günün aslında satın almaktan biraz daha fazla satış hacmi gördüğünü gösterdi.

Bu, piyasanın boğalarına bir vücut darbesiydi ve önümüzdeki birkaç gün içinde 5,84 dolara gerileme beklenebilir.

Duyarlılık, 5 doları geçtikten sonra orta vadede NANO için güçlü bir yükseliş gibi görünüyordu, ancak önümüzdeki birkaç saat, 5,84-6 dolarlık bandda bir satın alma fırsatını değerlendirmek için kullanılması gereken bir düşüş görebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin