19 Mayıs Ethereum analizi: ETH nereye gidiyor?
19 Mayıs Ethereum analizi: ETH nereye gidiyor?

19 Mayıs Ethereum analizi: ETH nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum şu anda ABD doları karşısında 205 dolar ve 208 dolarlık destek seviyelerinin üzerinde işlem görüyor. Eğer ETH fiyatı 215 ve 216 dolar direnç seviyelerini de temizlerse güçlü bir artış başlatabilir.

– Ethereum, 205 dolarlık önemli destek bölgesinin üzerinde birçok olumlu işaret gösteriyor.

– Fiyat şu anda 210 doların üzerinde ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın çok üstünde.

– Dünün ana yükseliş trendi çizgisi, ETH/USDsaatlik grafiğinde 210 dolara yakın destekle aktif durumda.

– Parite sürekli yukarı yönlü hareket için 215 ve 216 dolar direnç seviyelerini geçmeli.

215 ve 216 dolar seviyeleri Ethereum için çok önemli

Ethereum fiyatı, ABD doları karşısında 216 dolarlık direnci aşamadığı için kısa vadeli bir aşağı yönlü düzeltme başlattı. Bu esnada 212 dolar destek seviyesinin altında işlem gördü. 210 doların dahi altına inilse de 100 saatlik basit hareketli ortalamanın çok üzerinde kalmayı başardı.

Düşüş sırasında %50 Fib geri çekilme seviyesinin altında işlem gören ETH, 206 dolardan 216 dolar seviyesine yükseldi. Boğalar şu anda 208 dolarlık destek bölgesini savunuyor. 206 dolardan 216 dolar seviyesine yükseldikten sonra %61,8 Fib geri çekilme seviyesi de önemli bir destek görevi görüyor.

Trend çizgisinin üzerinde net bir kırılma olursa, fiyat 215 ve 216 dolardaki direnç seviyelerini aşmaya çalışabilir. 216 dolar seviyesinin üzerinde başarılı bir kapanışın, yakın vadede 225 ve 230 dolar seviyelerine güçlü bir yükseliş için kapıları açması muhtemel.

Ethereum 215 ve 216 dolarlık direnç seviyelerini temizleyemezse, uzun vadede düşüş riskine girebilir. Trend çizgisinin altındaki bir sonraki destek 206 dolar seviyesine ve 100 saatlik basit hareketli ortalamaya yakın.

205 – 206 dolar destek bölgesinde yaşanabilecek aşağı yönlü bir kırılma, kapıları büyük bir düşüş için açabilir. Söz konusu durumda boğalar belki de 200 dolarlık destek bölgesini korumak için mücadele edebilir.

Teknik göstergeler

  • Saatlik MACD: ETH/USD için MACD yükseliş bölgesine geçmek üzere.
  • Saatlik RSI: ETH/USD için RSI şu anda 50 seviyesine yakın.
  • Önemli Destek Seviyesi: 206 dolar

newsbtc

Bitcoin için sırada ne var? Tanınmış trader’lardan BTC tahminleri


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin