XRP analizi
XRP analizi: Düşen kanal içindeki XRP, bir yükseliş kırılımı gerçekleştirebilir mi?

19 Ekim XRP analizi: XRP hala 30 sente geçiş biletini arıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP, 4 saatlikte 200 MA seviyesini dinamik destek noktası alarak yükseliş trendine devam ediyor. Bu trendini bu periyotta yeni tepeler oluşturarak devam ediyor. XRP/USD’nin bugünkü fiyat hareketlerinde son zirve noktası 0,3072 doları geçebilecek mi? kısa vadeli XRP analizi ile kritik noktaları tespit etmeye çalıştık.

XRP/USD teknik analizi

XRP, dün bir önceki günün görülen yükselişin bir düzeltmesini yaşadı. Bu minvalde 0,3072 dolardan dönen ikinci en büyük altcoin, 0,2828 dolara kadar düşüş yaşadı. Ancak Eylül’ün son haftası 0,23 dolardan başlayan yükseliş trendinin henüz bir sekteye uğradığını görmüyoruz.

Yeni güne nispeten pozitif başlayan altcoin, şu anki 0,2964 dolar fiyatıyla, yukarı eğilimli bir görüntü veriyor. Bir süredir kırılmak için mücadele edilen 30 sent barajı ise XRP’nin en önemli direnç alanı.

Gün içi en yakın destek noktası ise XRP’nin 100 saatlik hareketli ortalama değeri, 0,2942 olarak görülüyor. Özellikle bu seviyenin üzerinde önemli miktarda alımlara maruz kalan kripto para, saatlik kapanışlarda 100 MA’nın altında kalması durumunda aşağı yönlü bir hareket sergileyebilir. Bu durumda 0,2924 doların altında saatlik kapanışlara düşüşü hızlandırabilir.

XRP için önemli teknik göstergeler

4 saatlik Stokastik RSI, aşırı satımı işaret etmeden yukarı dönmesi, kısa vadeli bir yükseliş hareketini tetikleyebilir. Bu hareket için MACD göstergesinin de pozitif bölgeye geçtiğini görmemiz gerekir. Ayrıca RSI’nın yeniden 60 seviyesinin üzerine çıkması yükselişi destekleyecektir.

En güncel XRP haberlerine buradan ulaşabilirsiniz

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin