Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir
Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir

18 Kasım Litecoin (LTC) ve Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi: Beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin tüm zamanlar rekoruna hiç olmadığı kadar yakın. Öforik duygular bir yana, hiçbir varlık elbette düz bir çizgide yukarı doğru hareket etmiyor ve geri çekilmeler sağlıklı bir yükselişin parçası. Bununla birlikte nihai bir Bitcoin geri çekilmesi, hemen sonrasında altcoin piyasasına zarar verebilir. Litecoin güçlü yükseliş ivmesi sayesinde önemli bir direnç seviyesine yaklaştı. Stellar Lumens ise son birkaç saatte elde ettiği tüm kazançları kaybetme riskiyle karşı karşıya.

Litecoin (LTC) fiyat analizi

18 Kasım Litecoin fiyat grafiği
18 Kasım Litecoin fiyat grafiği

20, 50 ve 100 dönem hareketli ortalamalar, hem kısa hem de orta vadede kripto para için güçlü bir yükseliş eğilimi gösteriyor.

Stokastik RSI da düzeliyor. Fiyatın 20 SMA’da (beyaz) destek bulmak için geri çekildiğini görebiliriz. Bitcoin’in fiyatı da LTC’yi büyük ölçüde etkileyebilir, bu nedenle bir BTC düşüşü kısa vadede boğalar için kesinlikle kötü haber olacaktır.

83 dolar LTC için bir sonraki direnç seviyesi olarak görev yapıyor. Bu yılın şubat ayında burası ziyaret edilmişti. Yine de iki yıldan fazla bir süredir trend çizgisi direnciydi, bu nedenle fiyat bir kez daha yükselmeye çalışırsa 80 dolarlık bölge dikkatle izlemeye değer.

Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

18 Kasım Stellar fiyat grafiği
18 Kasım Stellar fiyat grafiği

XLM için olası bir V-top oluşumu izleniyor. 0,082 doların destek olarak kalamaması durumunda fiyat 0,079 dolara inebilir.

OBV, daha yüksek bir zirve ve daha yüksek dipler kaydetti. Bu da artan satın alma hacmi nedeniyle son kayıpların tersine dönme olasılığını gündeme getiriyor.

0,087 dolar, XLM’nin ekim ayında da kıramadığı bir direnç seviyesiydi. Bu seviyenin üzerinde bir kapanış, boğaları fiyatı daha da ilerletmeye teşvik edebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin