Binance Coin ve Augur fiyat analizi: BNB ve REP yükselecek mi? İzlenecek seviyeler
Binance Coin ve Augur fiyat analizi: BNB ve REP yükselecek mi? İzlenecek seviyeler

18 Eylül kısa vadeli Binance Coin (BNB) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin gibi, Binance Coin de geçtiğimiz hafta toparlanma yaşayan kripto para birimleri arasındaydı. Önemli bir düşüş yaşamadan BNB 26 dolardaki destekten geri çekildi ancak 29 doların üzerinde bir pozisyon elde edemedi. Grafikte oldukça belirgin olan yatay hareket ile Binance Coin, geçtiğimiz gün 724 milyon dolarlık işlem hacmiyle 4,04 milyar piyasa değeri kaydetti.

1 saatlik Binance Coin fiyat grafiği

18 Eylül Binance Coin fiyat grafiği
18 Eylül Binance Coin fiyat grafiği

Binance Coin, 14 Eylül’de 32 dolarla zirveyi gördükten sonra 30 dolar aralığının altında değer kaybetti ve sonraki 24 saat içinde 26 dolara düştü. Büyük bir geri dönüş beklenmese de varlık geçen hafta 29 dolardaki direnci yeniden test etmek için harekete geçti. Ancak 26 dolara kadar başka bir düzeltme gözlemlendi.

Varlık şu anda 29 dolara yakın ancak yeni bir aşağı yönlü hareket gösteriyor. Bu tür bir volatilite şu anda kesin bir eğilimi tespit etmeyi imkansız hale getiriyor. Fakat daha geniş bir perspektiften bakıldığında muhtemelen kripto paranın düşüş grafiği sergileyeceği düşünülebilir. RSI’ın da aşırı alım pozisyonuna yakın olmasıyla 29 dolarlık direncin şu an için kalması muhtemel.

30 dakikalık fiyat tablosu

Bu arada 18 Eylül Ethereum fiyat analizi için buraya tıklayabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin