Stellar Lumens ve Aave fiyat analizi: XLM ve AAVE için izlenecek kritik seviyeler
Stellar Lumens ve Aave fiyat analizi: XLM ve AAVE için izlenecek kritik seviyeler

17 Kasım Chainlink ve Stellar Lumen fiyat analizi: LINK ve XLM’de beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Alıcıların gösterdiği son derece olumlu duyarlılığın ardından Bitcoin 16.000 dolar seviyesinin kararlı bir şekilde aştı. Fiyatı 12,6 dolar seviyesinde dalgalanan Chainlink benzer şekilde performans gösteremedi. Stellar Lumens ise son birkaç işlem seansında kazançlar kaydetti ve muhtemelen devam edecek gibi görünüyor.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

17 Kasım Chainlink fiyat grafiği
17 Kasım Chainlink fiyat grafiği

Fiyat, 12,6 dolarlık destek seviyesinde dalgalandı ve 11,85 dolara düştükten sonra bazı kazançlar elde etti.

12,6 dolar seviyesinin aşılması LINK’in geçen haftaki zayıf yükseliş hareketine benzer şekilde 13,25 dolara kadar yükselmesiyle sonuçlanabilir.

Ancak OBV, son günlerde alım hacminin düştüğünü göstererek bir yükselişin olası olmayabileceğini gösterdi. Bu önümüzdeki günlerde değişebilir ancak bu yazı yazılırken, 13,25 dolar önümüzdeki birkaç gün için fiyat için “cam tavan” olabilir.

Stellar Lumen (XLM) fiyat analizi

17 Kasım Chainlink fiyat grafiği
17 Kasım Chainlink fiyat grafiği

XLM, 0,079 dolarda iyi bir destek buldu ve alıcılar piyasayı doldururken neredeyse anında görünümü tersine çevirdi. Bir günden biraz daha uzun bir süre içinde yaklaşık %7 arttı ve daha fazlasını görmek için hazırlanıyor olabilir.

Kripto para 0,087 dolar bölgesinde bir direnç seviyesine sahip ve bu seviyeyi test etmeye yöneldi. RSI, aşırı satın alınan bölgeye yakın olan 68 seviyesinde.

XLM, önümüzdeki saatlerde direnç seviyesinin üzerinde kapanabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin