Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler
Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler

16 Kasım Polkadot fiyat analizi: DOT için güzel günler geri mi geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eylül ayının başlarında Polkadot piyasayı kasıp kavuruyordu. Birkaç gün içerisinde 6,89 dolara yükselen kripto varlık, 1 ay dolmadan ilk 5 kripto para arasına girmişti. Ancak zamandan beri, DOT çok değer kaybetti ve listelerde 9. sıraya geriledi. İlk 10’da yer alan bir pozisyon hâlâ övgüye değer olsa da, kripto varlık, tekrar merdiveni tırmanmaya hazır görünüyor.

1 günlük Polkadot fiyat grafiği

16 Kasım Polkadot fiyat grafiği
16 Kasım Polkadot fiyat grafiği

Polkadot’un fiyat hareketleri 20 Eylül’den bu yana 4,90 dolar ve 3,60 dolar seviyeleriyle sınırlı kaldı. Oynaklığı da sınırlı kaldı ve DOT’un direnci birkaç kez 4,90 dolarda yeniden test etmekten başka önemli bir hareket kaydetmemiş olmasına rağmen, grafiklerde biraz nötr bir eğilim devam etti. Şimdi simetrik bir üçgen şekillenirken kripto varlık, aralığı aşmadan önce nihayet başka bir yeniden teste girebilir.

Bu haberin yazıldığı sırada 50 Hareketli Ortalama, token için temel bir destek görevi görüyor ve fiyat 0.382 Fibonacci çizgisinin üzerinde konsolide oluyor. 0,5’teki direnç de sağlam ancak bir sonraki ralli sırasında kırılması şart.

Ayrıca ticaret hacmi önceki aya göre minimum düzeyde kaldı.

Polkadot için teknik göstergeler
Polkadot için teknik göstergeler

Teknik göstergeler ne söylüyor?

Piyasa göstergeleri biraz çelişkili fakat önümüzdeki birkaç hafta içinde eğilim büyük ölçüde yükselişe geçebilir. Stokastik RSI, ayılara üstünlük sağlarken aşırı satım bölgesine hızla yaklaşıyor. Hemen ardından tersine çevirme, fiyatın pompalanmasına da izin verebilir.

Awesome Osilatör veya AO, tarafsızlığa işaret ederken Göreceli Güç Endeksi veya RSI, alıcıların şu anda ivmeyi yükselişte tuttuğunu gösteriyor.

Temel anlayış, DOT’un 4 dolardan beslenmesi üzerine. Söz konusu fiyat seviyesini ihlal etmeden önce 4,90 dolar civarında daha yakın bir konsolidasyonun sürdürülmesi şart.

Polkadot’un mevcut piyasa trendi, konsolidasyonundan kopmak için vites yükseldikçe önümüzdeki birkaç hafta içinde değişebilir. Trend şu anda nötr olsa da önümüzdeki ay için yükseliş işaretleri söz konusu.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin