Cardano ve Tezos fiyat analizi: ADA ve XTZ için beklenen seviyeler
Cardano ve Tezos fiyat analizi: ADA ve XTZ için beklenen seviyeler

17 Haziran Cardano fiyat analizi: ADA için kısa vadeli beklentiler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Haziran ayı çoğu dijital varlık için pek verimli geçmedi ancak manzara Cardano için şaşırtıcı derecede farklıydı. Piyasadaki son düşüşe rağmen ADA, konumunu daha yüksek bir aralıkta sürdürmeye devam etti. Hacim bakımından onuncu sıradaki kripto varlık 4 Haziran’da kaydedilen 0,936 dolarlık zirveyi 13 Haziran’da bir kez daha görerek bir önceki zirvesi 0,072 doları aştı. İlk 10’daki diğer kripto varlıkların hiçbiri şubat ayının en yüksek seviyesini geçemedi.

14 Mart’tan bu yana yüzde 460’lık bir kazanç elde eden Cardano, bu yüksek piyasa oynaklığının ortasında inanılmaz bir başarı elde etti. Bu haberin yazıldığı sırada ADA coin 0,0792 dolardan alıcı buluyor.

30 dakikalık Cardano fiyat grafiği

Cardano’nun kısa vadeli grafiği, son fiyat düşünün azalan bir üçgen paterninden kırılmasından sonra gerçekleştiğini gösterdi. Bu düşüş ADA fiyatını 0,0765 ve 0,0730 dolardaki temel destek seviyelerinin altına çekti. Ancak pazarın geri kalanı gibi, ADA da hızlı bir iyileşme kaydetti ve 12 saatlik bir süre içinde yukarıda belirtilen destek hatlarını tekrar aştı.

İlk bakışta Cardano için genel eğilim nötr görünüyor. Varlık 0,0801 dolardaki direnç ve 0,0765 dolardaki destek arasında yatay bir seyir izliyor. Ancak güncel fiyat hareketi önümüzdeki 2 saat içinde bir kırılmaya neden olabilecek bir artan üçgen gösteriyor.

Mevcut modelden yukarı yönlü bir kopma, ADA’nın 0,0801 dolar seviyesindeki direncinin üzerine çıkmasına izin verebilir. Ancak varlık 11 Haziran’dan bu yana belirtilen aralığın üzerinde olmadığından bu olasılık pek de yüksek değil.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) ise pozitif satın alma baskısı görüyor fakat kısa vadede bir ralliyi tetiklemesi pek mümkün görünmüyor.

1 saatlik Cardano fiyat grafiği

Cardano’nun biraz daha uzun vadede 0,078 dolarda bulunan kontrol çizgisinin üstünde kalması olası. ADA’nın ilk 20’deki diğer varlıkların aksine çöküşle karşı karşıya olmadığı ifade edilebilir.

Ayrıca MACD, sinyal çizgisinin üzerine geldiği ve grafiklerde bir miktar yükseliş gücü gösterdiği bir tersine dönüş sergiledi.

Sonuç

Önümüzdeki 24 saat içinde Cardano 0,0801 dolardan direnci ihlal edebilir ancak yatay hareketlerin 0,0801 dolar ile 0,0765 dolar arasında kalıcı olma olasılığı da hayli yüksek.

Bu arada Ripple grafiği de olumlu sinyaller veriyor. Bugünkü Ripple analizimizi okumak için tıklayın.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin