Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?
Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?

17 Haziran: Bugün en çok kazandıran ve en çok kaybettiren kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı son 24 saatte yüzde 0,44’lük ufak bir düzeltme görürken kripto para piyasasının diğer aktörleri de bu durağan seyri tekrarlıyor. İlk 10’da Cardano’nun yüzde 4’ü aşan kazancının yanı sıra Ethereum ise yüzde 1’in üzerinde kayıp kaydetti. Ripple, Bitcoin Cash ve Litecoin de yüzde 1’i aşan kazançlarıyla dikkat çekse de günün en çok kazandıran kripto paraları sizi şaşırtabilir.

Günün en çok kazandıran kripto para birimleri

TSİ 18.02 itibarıyla son 24 saatte en çok değer kazanan kripto para birimi %40 ile Flexacoin oldu. 200 bin doların hemen altındaki günlük işlem hacmiyle mütevazı bir görünüme sahip olan Flexa 128 milyon dolarlık bir piyasa hacmine sahip.

Flexacoin’i hacim bakımından 65. sıradaki SwissBorg izledi. Coinin fiyatı son 24 saatte yüzde 37’nin üzerinde artarak 15 sentin üzerine tırmandı.

Günün en çok kazandıran kripto paraları arasında en tanıdık isim ise Cardano oldu. ADA fiyatı son 24 saatte yüzde 4,42 arttı ve 0,081 doların üzerine çıktı.

Günün en çok kaybettiren kripto para birimleri

Günün en çok değer kaybeden kripto para birimi ise yüzde 6,68 ile Vergi oldu. 141 milyon dolarlık piyasa hacmiyle 55. sırada yer alan coin bu haberin yazıldığı sırada 0,0087 dolardan işlem görüyor. Verge’in günlük işlem hacmi ise 25 milyon dolar.

Kayıp sıralamasının ikinci basamağında ise hacim bakımından otuz yedinci sırada yer alan Zilliqa yer aldı. Son 24 saatte %6,48 değer kaybeden kripto para 77 milyon doları aşan günlük işlem hacmiyle dikkat çekiyor. Fiyatı ise 2 sentin hemen üzerinde.

Siz de yüzünüzü güldüren favori kripto para yatırımlarınızı yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.

Bu arada Ripple grafiğinde olumlu sinyaller görüldüğünü de ekleyelim. Günlük analizimizi buradan okuyabilirsiniz.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin