featured
17 Haziran altcoin analizi: Tezos ve Litecoin nereye gidiyor?

17 Haziran altcoin fiyat analizi: Litecoin ve Tezos için beklenen hamleler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

24 saat öncesine kıyasla fiyatı neredeyse aynı noktada kalan Bitcoin bu haberin yazıldığı sırada 9.517 dolardan işlem görüyor. Bitcoin piyasa hakimiyeti %65’in üzerine çıkarken bazı altcoinler de grafiklerde yukarı yönlü bir hareket kaydetti. Bugünkü altcoin analizimizde konuklarımız Litecoin (LTC) ve Tezos (XTZ).

Litecoin (LTC)

litecoin, litecoin fiyatı, litecoin ne kadar, free litecoin

Son birkaç hafta içerisinde bazı geri çekilmelere maruz kalan Litecoin fiyatı ne yazık ki kayıplarını geri almakta başarısız oldu. Kısa bir süre zarfında, LTC’nin hash oranı Kasım 2019 seviyelerine yükseldi ve bu kripto para biriminin değerini yakın vadede olumlu etkileyebilir. Bu haberin hazıldığı sırada Litecoin 2,91 milyar dolarlık piyasa değeri ve 1,84 milyar dolarlık 24 saatlik işlem hacmine sahip. LTC fiyatı ise 44,81 dolar.

Eşler arası borsa LocalCryptos geçtiğimiz günlerde Litecoin için destek eklediğini duyurdu.

  • Direnç: 63,69 dolar
  • Destek: 30,11 dolar
  • MACD: MACD, gümüş kripto para için düşüş eğilimi gösteriyor zira sinyal çizgisinin altında.
  • Chaikin Para Akışı: CMF boğa bölgesinde. Bu durum kripto para piyasasına sermaye girişlerinin bir işareti.

Tezos (XTZ)

tezos, tezos fiyatı, tezos ne kadar, tezos anailzi, tezos grafiği

Tezos, 2020’nin en iyi performans gösteren kripto varlıklarından biri. Bu yıl piyasa değeri ile onuncu en büyük kripto para birimi olarak konumlandırılan XTZ, satış baskısı arttıkça kısa süre sonra iki sıra düştü. Geliştirme tarafında, Tezos Vakfı, Algorand ile birlikte kısa süre önce iki analitik şirketi Chainalysis ve Coinfirm ile çalışmaya başladıklarını duyurdu.

Bu haberin yazıldığı sırada XTZ 1,91 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip ve 2,61 dolardan işlem görüyor. Ayrıca kripto para, son 24 saat içinde 79,1 milyon dolarlık işlem hacmi kaydetti.

  • Direnç: 3,62 dolar
  • Destek: 1,36 dolar
  • Parabolik SAR: Fiyat mumlarının üzerindeki noktalı göstergeler, 12. sıradaki kripto para birimi için düşüş eğilimi gösterdi
  • Awesome Osilatör: Kırmızı kapanış çubukları Tezos için düşüş eğiliminin bir göstergesi.

Bu arada Bitcoin için yılın ikinci çeyreği çok iyi geçti. 2020’nin ikinci yarısında neler beklendiğiyle ilgili haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin