ethereum, ethereum fiyatı, ethereum analizi, ethereum grafiği, ethereum ne kadar, ethereum dolar, eth, ethereum cüzdanı
0,1 ETH barındıran adres sayısı tüm zamanlar rekoru kırdı.

0,1 ETH barındıran adres sayısı tüm zamanlar rekoru kırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum (ETH) popülaritesi yatırımcılar arasında büyümeye devam ediyor. En az 0,1 ETH’ye sahip olan adres sayısı üç milyonu aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetti.

Kripto para birimi analiz şirketi Glassnode, en az 0,1 ETH içeren Ethereum adreslerinin sayısı ile ilgili bazı veriler yayımladı. Bilgilere göre, bu adresler yılın başından bu yana %10,9 arttı ve ilk defa 3 milyon barajını geçti. Bunun yalnızca harici hesaplar (EOA’lar) için geçerli olduğunu belirtelim.

ICO patlaması sırasında ETH adresleri de fırlamıştı

Yukarıdaki grafiğe bakıldığında en az 0,1 ETH tutan Ethereum adreslerindeki en önemli artışın 500 binden 2,5 milyona artış görülen 2017 ortası – 2018 başı döneminde yaşandığı görüyoruz. Bu dönemde Ethereum, ICO patlaması nedeniyle kripto para yatırımcıları arasında hayli popüler bir hale gelmişti.

Bir başka korelasyon ise 0,1 ETH tutan adreslerle Ethereum fiyatı arasında görülüyor. 2017 sonu ve 2018 başı arasında parabolik fiyat artışı sırasında bu adreslerin sayısı da zirve yaptı. Ethereum o sıralar tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaşık 1.400 dolarda ulaştı.

İlginç bir şekilde, o zamandan bu yana önemli ölçüde düşmesine rağmen, bu adreslerin sayısı 2020’de tekrar artmaya başladı. Ancak önceki birkaç yıl boyunca bu adreslerin sayısı nispeten sabit kaldı.

Sıfırdan büyük bakiyeye sahip Ethereum adreslerinin sayısı da Ocak 2018’deki fiyat zirvesinden beri hızla artıyor. Yakın tarihli bir rapor, iki yılda bu adreslerin de %350’nin üzerinde arttığını ortaya koydu.

Bu arada yeni bir dolandırıcılık yöntemiyle 2,1 milyar XRP çalındığı öğrenildi. Detayları öğrenmek için haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin