Ripple fiyat analizi: XRP için detaylı teknik görünüm ve beklenen seviyeler
Ripple fiyat analizi: XRP için detaylı teknik görünüm ve beklenen seviyeler

17 Ağustos Ripple (XRP) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası son günlerde birbirinden ayrışan pek çok harekete tanık oldu. DeFi ışığında ve Chainlink önderliğinde altcoin piyasası hareketlenirken Ripple (XRP) tarafında da enteresan hareketliliklere şahit olduk.

Ethereum’un yakın zamanda geri çekilmesi ve Bitcoin’in 11.900 dolarlık aralığı yeniden test etmesinden sonra XRP, 30 sentin çevresinde dolanmaya başladı.

Ripple (XRP) fiyat grafiği

XRP için 0,303 ila 0,2956 dolar arasındaki konsolidasyon piyasayı meşgul etmeye devam ettiğinden, grafiklerde yatay hareket açıkça görülüyordu. XRP’nin piyasa değeri son 24 saatte 2,03 milyar dolarlık işlem hacmi ile toplam 13.5 milyar dolar.

Tıpkı fiyat gibi, XRP’nin piyasa göstergeleri de belirsizliğini ve tarafsızlığını sürdürüyor. Göreceli Güç Endeksi veya RSI, alım ve satım baskıları arasında bir denge olduğunu düşündüren 49,11’lik bir endeks notu kaydetti.

Bollinger Bantları da birbirine paralel seyrini sürdürüyor ve volatilite göstermiyor. Bununla birlikte, parabolik SAR, çubukların altında noktalı işaretler göründüğü için yazı yazılırken yükseliş eğilimi gösteriyor.

Grafiğe bakıldığında, Ripple fiyatı açıkça 0,29 dolar desteğinin üzerinde pozitif bir bölgede işlem görüyor. Bu nedenle 0,3080 ve 0,3100 dolar direnç seviyelerini temizledikten sonra fiyatın yukarı yönlü hareketine devam etmesi muhtemel görünüyor.

Teknik göstergeler

  • 4 saatlik MACD: Boğa bölgesine geri dönüyor.
  • 4 saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): 50 seviyesinin oldukça üzerinde.
  • Temel Destek Seviyeleri: 0,2920 – 0,29 – 0,28 dolar
  • Temel Direnç Seviyeleri: 0,3080 – 0,3120 dolar

Bu arada S2F modeli, Bitcoin fiyatı için 100.000 doların ne zaman görülebileceği ile alakalı nokta atışı bir tahmin ortaya koydu. Detayları buradaki haberimizden okuyabilirsiniz.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin