17 Ağustos altcoin analizi: STEEM ve Digibyte cephesinde son durum
17 Ağustos altcoin analizi: STEEM ve Digibyte cephesinde son durum

17 Ağustos altcoin analizi: STEEM ve Digibyte cephesinde son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve Ethereum son günlerde nispeten yatay bir seyir izlerken altcoin piyasasındaki hareketlilik tüm hızıyla sürüyor. Digibyte, son 24 saatte iyi bir başarı elde ederken STEEM de bazı fiyat toparlanmaları kaydetti.

STEEM

CoinMarketCap sıralamasında 113. basamakta yer almasına rağme, STEEM, güçlü bir yükseliş trendi izleyen fiyatı ile son birkaç gündür dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Grafiklerde yüzde 2,43’lük bir büyüme kaydeden STEEM, 89 milyon dolarlık bir piyasa değeri kaydederken 24 saatlik işlem hacmi de 5,5 milyon dolara yaklaştı.

Topluluk faaliyeti ve ekosistemdeki gelişmeler ışığında, STEEM’in Chaikin Money Flow veya CMF indikatörleri, pazara sermaye akışının hayli yoğunlaştığını ortaya koydu. Bollinger Bantları’nın grafiklerde farklılaştığını ve bunun artan volatilitenin bir işareti olduğu görülürken, Parabolik SAR fiyatı yukarı doğru itmeye devam ediyor.

Digibyte

Hacim bakımından 37. sıradaki Digibyte, grafiklerde yüzde 4,24’lük güçlü getiri kaydederken istikrarlı yükselişini sürdürüyor. Son 24 saatte 19,74 milyon dolar olan ticaret hacmi zayıftı ve DGB’nin piyasa değeri 500 milyon doların biraz altında.

0,037 dolarlık dirençle birlikte bu haberin yazıldığı esnada kripto varlığın göstergeleri etrafında bir geri çekilme olasılığı gizleniyordu. MACD yükseliş eğilimi gösterse de sinyal hattı hızla tersine dönüyor. Dahası, Awesome Osilatörü ayılara doğru ivmenin değiştiğine de işaret etti.

Parabolik SAR yükseliş görüntüsünü korumaya devam etti. Ancak bu, diğer göstergelere göre muhtemelen daha kısa ömürlü.

Bu arada 1 milyar dolarlık kilitli değere ulaşan üçüncü DeFi projesi belli oldu. Detayları buradaki haberimizden öğrenebilirsiniz.

AMBCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin