16 Şubat Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin fiyat analizi
16 Şubat Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin fiyat analizi

16 Şubat Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

16 Şubat Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin fiyat analizi ile son günlerde toparlanma sinyalleri veren 4 büyük kripto paraya yakından bakacağız.

Bu yılın başlarında büyük bir gerileme yaşayan kripto para birimleri bugünlerde eski seviyelerine yaklaşmaya çalışıyor. En büyük yükseliş gösteren kripto paralar arasında olan Litecoin, 18 Şubatta yaşayacağı fork ile dikkatleri çekmişti.

Aynı zamanda, en eski para transfer şirketlerinden biri olan Western Union, Ripple’s Blockchain tabanlı ödeme sistemini test ettiğini doğruladı.

Daha önce kripto para birimlerini tipik bir balon olarak nitelendiren George Soros, yatırım fonuyla Overstock’a yatırım yaptı. Overstock , kripto paralara  en fazla yatırım yapan işletmelerin başında geliyor. Şirketin hisse senedi fiyatı, kripto para birimlerinin hızla yükselişiyle oldukça değer kazanmıştır.

Bu, büyük işletmelerin Blockchain teknolojisini yavaşça farkedip yatırım yaptıklarını gösterir.

16 Şubat Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin fiyat analizi

BTC/USD

BTC-USD

BTC / USD paritesi, grafikte gösterildiği gibi direnç hattında satış baskısı ile karşı karşıya.

Bitcoin 9.500 seviyelerinin üstüne tutunursa ve direnç çizgisini kırarsa, artan kanalın içinde işlem yapmaya devam etmesi ile, yatırımcıların 50 günlük SMA’da %50 kar etmesi ile sonuçlanır. Yükseliş kanalından sapılmazsa ilk hedef 12,500 dolar.

Bitcoin, Kanaldan dibe doğru bir kırılış yaşarsa, daha dibe gitmesi muhtemeldir. Dolayısıyla, riskimizi azaltmak istiyoruz. Düşüş yaşarsak yatırımlarınız için stop-loss tavsiyemiz, %50 için 8,600 dolar, diğer %50 için 7,800 dolar.

ETH/USD

Ethereum, 14 şubat tarihinde alım seviyelerindeydi. Fakat yükseliş beklendiği gibi olmadı. Şubat 15 ve 16 tarihinde dar bir kanala girmişti.

ETH-USD

ETH / USD paritesi, yukarı çıkışını sürdürdü. 50 günlük SMA’da ilk hedef 1,000 dolar, ikinci hedef ise 1,050 dolar. Stop-Loss olarak şuan gözüken en mantıklı destek noktası ise 775 dolar seviyesi.

XRP/USD

Ripple 14 Şubat’daki yükselişi ile daha önce önerdiğimiz satın alma seviyesinin üstüne çıkış yaptı. Fakat 15 şubat itibari ile yine dar bir kanala giriş yapmıştı.

XRP-USD

XRP / USD paritesi 20 günlük EMA’nın üzerinde işlem yapmaya devam ederken, momentum kazanmasını ve yatırımcıların yüzde 50’lik pozisyonlarda kâr ettirebileceği 1,5 dolar seviyelerine hızla yükselmesini bekliyoruz.1,7 dolar bir sonraki hedef olabilir. Stop-Loss noktası ile 0,86 dolar.

LTC/USD

15 şubat itibari ile Litecoin yükselişini sürdürdü. 242 dolar’a ralli yapacağını öngörmüştük ve dün bu hedefimize yaklaşarak 240 dolar seviyesine yaklaştı.

LTC-USD

LTC / USD paritesi, 214,483 dolar seviyesinin üzerinde kaldığı sürece, 242 dolar’a ulaşmayı hedefliyor. Buraya ulaştığı an hedefleri 270 dolar ve sonrasında 307 dolar. Tavsiyemiz 240 dolar seviyesinde yatırımlarınızın %50’sini satıp kalan %50 ile devam etmenizdir.

Pazar günü fork’tan sonra oluşabilecek satış dalgasından dolayı herhangi bir stop-loss noktası tahmininde bulunamıyoruz

Cointelegraph


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin