bitcoin, Canter Companies, bitcoin haberleri
bitcoin, Canter Companies, bitcoin haberleri

Canter Companies, San Diego’daki milyon dolarlık 2 mülkü Bitcoin ile satıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

San Diego’nun önde gelen finansal ve danışmanlık yatırım firması Canter Companies, Bitcoin ile satılan milyon dolarlık iki gayrimenkulünü duyurdu.

Habere göre ilk mülk Neptune semtinde bulunuyor ve şu anda 11.800.000 dolarlık bir satış fiyatı var. Buda ortalama 1202,42 Bitcoin‘e tekabül ediyor

İkinci mülkiyet La Jolla’daki Silverado semtinde bulunuyor ve 7.995.000 dolarlık bir satış fiyatına sahip. Yani yaklaşık 814,69 Bitcoin‘e tekabül ediyor

Bitcoin’i meşru bir para birimi olarak görüyorlar

Şirketin emlakçılarından biri olan Alan Ezier, Blockchain teknolojisini geleceğin bir parçası olarak görüyor ve Bitcoin’i yeni ekonomik düzende meşru bir para birimi olarak gördüğünü söylüyor. Ezier, sözlerine şöyle devam ediyor:

“Bitcoin bir para birimi olarak yeni bir kendi kendini idame ettiren bağımsız finansal sistem yaratıyor bence. Kripto paraların dünya çapında geldiği konum sayesinde insanların bu para birimlerine daha fazla güven duymalarını sağladı. Popülerliğindeki artışla birlikte, bir yıl önceye göre inanılmaz bir kitleye ulaştı.”

Canter Companies yetkilileride bu görüşe katılıyor. Şirketin CEO’su ve kurucusu Andrew Canter, gelecekte kripto para ile zengin alıcılara daha fazla mülk sunmayı planladıkları söyledi. Canter açıklamasında şunları söyledi:

“İşimiz, müşterilerimizin ortaya çıkan teknolojilerin ve trendlerin farkında olduğuna emin olmaktır. Bu endüstriyi dikkatli bir şekilde inceledikten sonra kripto para zengini olarak geçen yeni bir sınıfın ortaya çıktığını gördük. Biz de bu sınıf ile emlakçılar arasındaki köprünün geçilmesine yardımcı olacak adımlar attık.Bu satış bir seferlik uygulanacak bir kampanya değildir. Müşterilere hitap etmek için farklı stratejileri araştırmaya ve uygulamaya devam edeceğiz.”

Canter Companies, konutlar için Bitcoin ödemelerini kabul eden ilk gayrimenkul satıcısı değil

İç çamaşırı devi Michelle Mone ve milyarder erkek arkadaşı Doug Barrowman, Dubai Bilim Parkı’ndaki 1.300 konutun 50 tanesini Bitcoin ile satışa koydu ve hepsi son derece hızlı bir şekilde satıldı.

Bitcoinist

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin