Stellar ağında önemli sorun, geliştiriciler sorunun araştırıldığını söylüyor
Stellar ağında önemli sorun, geliştiriciler sorunun araştırıldığını söylüyor

16 Ekim Stellar analizi: XLM için beklenen bir sonraki seviye ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar fiyatı, gün içinde aşağı yönlü dik bir hareket sergilemeye devam ediyor. Kripto para piyasası ayın başından beri ılımlı bir dalgalanma yaşıyor. Bununla birlikte, şu anda momentumun kademeli olarak geliştiği görülüyor ve istikrarlı büyümenin hızlanması bekleniyor. Ancak Stellar fiyatında yaşanan ani düşüş bu momentumu geciktirmişe benziyor.

XLM/USD Grafiği (Kaynak: Trading View)
XLM/USD Grafiği (Kaynak: Trading View)

Stellar fiyatı son 3 ayda nasıl seyretti?

Ağustos ayında yoğun bir düşüş yaşayan Stellar fiyatı, ilk olarak %11,25 değer kaybederek 0,0837 dolardan 0,0737 dolara inmişti. Bu hareketin devamında %8,52’lik artışla 0,0802 dolara kadar gelen XLM, sonrasında tutunamadı ve yaklaşık %15 daha değer kaybederek 0,068 dolara geriledi. 

Stellar fiyatı aylık %25,20 kayıpla yatırımcılarını mutsuz etmeye devam ediyor.

Eylül ayında da düşüş devam etmesine rağmen bunu 0,090 doları gördüğümüz ani bir çıkış izledi. Fakat ardından %42,90’lık bir düşüş daha yaşandı ve XLM 0,052 doları gördü.

Analistlere göre kısa vadeli yatırımlar düşünülebilir

Bu haberin yazıldığı esnada 0,063045 dolar seviyesinden işlem gören XLM, son 24 saatte %2,55 değer kaybetti. Kripto para toplam 1,263 milyar dolarlık hacmi elinde tutuyor.

Hayli dalgalı olan ve en ufak bir hareketten dahi etkilenen Stellar fiyatının, piyasadaki ilk hafif yükseliş hareketinde iyileşme göstermesi bekleniyor. Son birkaç gün yatırımcılar için hayli rahatsız edici geçti. Mevcut fiyatla ilgili direnç ve destek seviyelerine bakarsak acil destek seviyesi ulaşılabilir gibi görünüyor.

Hesaplanan diğer destek ve direnç seviyeleri ise şöyle:

XLM için beklenen destek ve direnç seviyeleri
XLM için beklenen destek ve direnç seviyeleri

Fiyattaki en ufak bir iyileşmenin, coin’in momentumunu geri getirmesi yönünde güçlü bir olasılık var. Bu nedenle analistler, Stellar üzerinden kısa vadeli yatırımlar yaparak büyük kârlar elde edilebileceği yönünde fikir belirtiyor.

cryptonewsz

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin