Bitcoin vadeli işlem ticaretinde tarihi gün!
Bitcoin vadeli işlem ticaretinde tarihi gün!

2015 yılından bu yana ilk kez, temel bir gösterge uzun vadeli bir Bitcoin rallisinin sinyalini verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) yükseliş eğilimi ile 8.700 doların üzerine tırmandı. Flaş rallisi sırasında bildirdiğimiz gibi, Bitcoin büyük direnişe geçmeden önce 8.180 dolara kadar yükseldi. Günün erken saatlerinde gerçekleşen bir geri çekilme ile Bitcoin kaldığı yerden devam ediyor.

Eğer sinyal doğruysa, Bitcoin için harika şeyler yolda

Kriptonun hareketi gün içinde oldukça ılımlı bir seyir izliyor ve bu işlem, işlem hacminin 19 milyar doların altına düşmesinin bir sonucu olabilir. Dün görüldüğü gibi, fiyatlar ve hacim birkaç dakika ya da saatte büyük ölçüde değişebilir ve Bitcoin’in büyük kazanması görülebilir.

Gösterge sinyalleri uzun vadeli boğa momentumunu işaret ediyor

2015 yılından bu yana ilk kez, temel bir gösterge uzun vadeli bir rallinin sinyalini verdi. 1 aylık hareketli ortalama yakınsama sapması (MACD) en son dört yıl önce bir sinyal vermişti. O zaman bu sinyal sonrası, Bitcoin’in fiyatı 400 dolardan 3 yılda 20.000 doların üstüne çıktı.

Aynısının tekrarı, önümüzdeki aylarda ve yıllarda Bitcoin’in yeni seviyelere çıkarabilir. Son rallide Bitcoin’in üç ayda 3.900 dolardan 8.000 dolara yükseldiğini gördük, bu nedenle eğer sinyal doğruysa, harika şeyler yolda.

Bitcoin düşüş beklentilerini boşa çıkardı

Son haftalarda, büyük bir geri çekilme beklentisi vardı ancak pazar büyük destek gösterdi. Bazı analistlere göre, buna Litecoin (2019’da %300) ve Binance Coin (2019’da %600’den fazla yükseldi) beğenilerinin belirlediği son yükseliş eğilimi yardımcı oldu.

Litecoin için, son hareket yaklaşmakta olan halving tarafından körüklendi. Bu olumlu eğilim, Bitcoin’in halving planladığında 2020’nin ortalarında Bitcoin tarafından tekrarlanabilir.

Bitcoin büyük bir kavşağa yaklaşıyor olabilir. Yatay ticaretin üzerindeki son kırılmalar, yüksek işlem hacmine eşlik etmesine rağmen, önemli direnç pozisyonlarını kırmayı başardı. Bu durum, bazı trader ve analist görüşüne göre, Bitcoin’in daha çoğunun üstesinden gelebileceği anlamına geliyor.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin