CryptoMajor
Uluslararası işlem platformu "CryptoMajor" adında kripto para sepeti sunacak

İlk 10 kripto para 14 Mart destek direnç seviyeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasaları 14 Mart itibarıyla toplam 134,4 milyar dolar piyasa sermayesi ile genelde yatayda seyrederken coinmarketcap verilene göre son 24 saatlik toplam işlem hacmi 29,5 milyar dolara yakın seyrediyor.

Piyasayı yüzde 51,1 oranında domine Bitcoin’de sakin seyir sürerken, kripto paranın Binance verilerine göre 3.900 doların yatay seyretmeye devam ettiğini görüyoruz.

Dünkü en yüksek, en düşük ve kapanış fiyatlarına göre en büyük sermayeye sahip 10 kripto paranın 14 Mart için pivot, destek ve direnç seviyelerini şu şekilde belirledik:

14 Mart ilk 10 kripto para gün içi destek direnç seviyeleri

İlk 10 coin günlük volatilite değişimi

İlk 10 kripto paranın dün gerçekleşen işlem hacimlerinin bir önceki güne göre volatilite değişimi ise şu şekilde gerçekleşti

Tabloda en dikkat çeken volatilite değimi XRP’de görülürken, Ripple tokeninde dün bir önceki güne göre pozitif yönde yüzde 100’e yakın volatilite artışı görülüyor. ilk 10’da Stellar ve EOS’un mevcut trendinde devam ettiği görülürken Binance Coin bir önceki gün yükseliş sonrası düşüşe geçmesini yüzde 58 oranındaki negatif yönlü volatilite değişiminden de görüyoruz.

Bitcoin ise dün günü negatifte kapatırken, bu durum volatilite tablosuna yüzde 30 oranında negatif değişim ile yansıdı.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin