14 haziran Ripple
XRP 50 cent desteğine tutunabilecek mi?

14 Haziran Ripple fiyat analizi: XRP 50 cent desteğine tutunabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

14 Haziran Ripple fiyat hareketlerine dair detaylar aşağıda şu şekilde listelenmiştir:

  • Ripple fiyatı ABD doları karşısında iyileşme çabalarında başarısız oldu ve düşüş hareketini 0,50 dolara doğru genişletti
  • XRP/USD çifti saatlik grafiği incelendiğinde, 0,53 dolar seviyesinin altında büyük bir düşüş trendine rastlıyoruz.
  • Paritenin kısa vadede kayıplarının daha fazla artmasını engellemesi için 0,53 dolar direncinin üzerinde günlük kapanışlar yapması gerekiyor.
  • Ripple fiyatında ABD doları ve Bitcoin karşısında dün de iyileşme gözlemlenmedi. Hatta XRP/USD’nin 0,50 dolar alanını test ettiği gözlemlendi

Ripple fiyatının yukarı yönlü hareketinde bazı engeller bulunuyor

Ripple dolar karşısında 0,56 dolar üzerinde büyük bir yükseliş trendine sahip değil. Bunu 0,56 dolar seviyesine çıkan fiyatın bu noktada satıcılarla karşılaşmasıyla teyit edebiliriz. Sonuçta aşağı yönlü bir hareket gözlemledik ve fiyatın sırasıyla 0,55 ve 0,52 dolar desteklerine tutunma çabalarını görüyoruz. Ripple fiyatının ise en düşüş 0,50 dolar seviyesine yakın olan işlemi 0,5035 seviyesinde gerçekleşti.

Ripple fiyatının 0,50 dolar seviyesine yaklaşması sonrası ani bir düzeltme ile fiyatın hızlı bir şekilde 0,51 dolar üzerine hareket ettiği gözlemlendi. Yukarı yönlü bir trendin ilk direncini ise 0,53 dolar seviyesi oluşturuyor. Bu seviye kararlı bir şekilde geçilemez ise XRP aşağı yönlü büyük bir düşüş trendine daha girebilir. Öte yandan son düşüş ile birlikte oluşan 0,5990 tepe ve 0,5035 dip seviyeleri baz alınarak oluşturulan Fibonacci düzeltme seviyelerine göre alıcılar için fib 50 seviyesine denk gelen 0,55 dolar seviyesi oldukça önemli gözüküyor.

Ripple Price Analysis XRP USD

Grafiğe baktığımızda, Ripple fiyatının 0,55 dolar seviyesinin üzerine çıkmak için mücadele verdiğini görüyoruz. Eğer XRP bu mücadelesinde başarılı olamaz ise pariteyi 0,50 dolar aşağısında düşüş yönlü bir kırılma riski daha bekliyor.

14 Haziran Ripple teknik göstergeleri

  • İki önemli teknik göstergelerden biri olan MACD saatlik grafikte incelendiğinde yükseliş alanına doğru hareketi dikkat çekiyor
  • Saatlik grafikte bulunan RSI ise 50 seviyesinin üzerinde hareket ediyor
  • Ana destek noktası 0,50 dolar olarak belirlenirken, bugün için ana direnç seviyesi 0,55 dolar olarak takip edilecektir.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin