6 Ekim Ethereum fiyat analizi: ETH için beklenen seviyeler ve önemli noktalar
6 Ekim Ethereum fiyat analizi: ETH için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

14 Haziran Ethereum fiyat analizi: ETH/USD zorlu bir viraja giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

14 Haziran Ethereum fiyat hareketli incelendiğinde ortaya çıkan önemli detayların özetini aşağıdaki listede bulabilirsiniz:

  • ETH fiyatı dolar karşısında son zamanlarda bir çöküşte olup fiyatın 440 dolar civarına kadar esnediği görüldü
  • ETH/USD saatlik grafiğine baktığımızda, 480 dolar direncinin altında bir düşüş kanalı bulunuyor
  • Parite şu an yukarı yönlü bir düzeltme çabasında olup, bu hareket sırasıyla 490 ve 500 dolar olan direnç seviyelerini test edebilir
  • Genel olarak Ethereum fiyatının ABD doları ve Bitcoin karşısında düşüş hareketlerini genişlettiğini görüyoruz. ETH/USD yukarı yönlü bir düzelme gösterebilir fakat 490 dolar seviyeleri Ether için oldukça kritik bir viraj gibi duruyor

14 Haziran Ethereum fiyatı ile ilgili direnç seviyeleri

Dün ki fiyat hareketlerine bakıldığında ETH’nin dolar karşısında 500 dolar seviyesi altında kötü bir aşağı yönlü hareketine şahit olduk. Ethereum fiyatı, sırasıyla 480 dolar, 460 dolar ve 450 dolar desteklerini rahat bir şekilde geçti. 446 dolar seviyesinde ise alıcılara rastlandı. Bu seviyede destek bulan parite daha sonra bir düzelme göstererek, 460 dolar seviyelerine kadar yükseldi. Son düşüşe göre 545 dolar ve 446 dolar seviyeleri arasında belirlenen Fibonacci düzeltme seviyelerinden fib 23,6 seviyesinde aşağı yönlü kırıldığını gördük.

Ancak Ethereum fiyatı, 490-500 dolar direnç alanında birçok zorlukla karşı karşıya gibi duruyor. ETH/USD saatlik grafiğine baktığımızda 480 dolar direncinin altında bir düşüş kanalının da oluştuğunu söyleyebiliriz. Kanal direnci üzerinde, alıcılar için bir sonraki zorlanan nokta ise 496 dolar seviyesidir. Bu seviye aynı zamanda fib 50 noktasına denk gelmektedir. Alıcıların kazançları kontrol etmesi için ve 500 dolar üzerindeki fiyat hareketlerinin görülmesi için 496 dolar direncinin üzerinde günlük kapanışlar görmek oldukça önem arz ediyor.

Ethereum Price Analysis ETH USD

Grafiğe baktığımızda kısa dönemde fiyatın 480 doların üzerine çıkabildiğini görüyoruz. Ancak 490-495 dolar bandı ETH’nin önümüzdeki günlerdeki yönü için önemli bir rol oynayabilir. Aşağı yönlü olası bir harekette ise 465-460 dolar aralığı takip edilecektir.

Saatlik grafikte MACD kontrol edildiğinde düzelme yönlü alıcı bölgesine doğru hareketler görülürken, RSI ise yukarı yönlü bir ivme ile 40 seviyesinin üzerinde bulunuyor. Bugün için takip edilecek ana destek fiyatı, 460 dolar olurken, direnç seviyesi, 495 dolar olarak belirlenmiştir.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin