14 haziran bitcoin
Önemli seviyeden aşağı yönlü kırılma görüldü!

14 Haziran Bitcoin fiyat görünümü: Önemli seviyeden aşağı yönlü kırılma görüldü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

14 Haziran Bitcoin fiyatı ile ilgili önemli detaylar aşağıda şu şekilde listelenmiştir:

  • Düşüş momentumunun güçlenmesi ile Bitcoin fiyatı grafikte görülen üçgen formasyonunu aşağı yönlü kırdığı görülüyor
  • Bitcoin fiyatı, fiyat hareketleri sonucu oluşan simetrik üçgen formasyonunun altına düştükten sonra 6700 dolarında altında işlem görüyor
  • Bitcoin fiyat hareketlerinin verdiği sinyaller kayıpların artabileceğini gösterirken, osilatör göstergeler tam tersini söylüyor
  • Bitcoin fiyatı peş peşe desteklere tutunamayıp düşerken, osilatörler olası ani bir sıçramayı işaret ediyor

14 Haziran Bitcoin teknik gösterge sinyalleri

100 SMA’nın uzun vadeli hareketli ortalama 200 SMA’nın altında seyretmesi aşağı yönlü trendi göstermektedir. Bunun diğer bir anlamı Bitcoin piyasası satıcıları alıcılarından daha fazla olmasıdır.

100 saatlik basit hareketli ortalama aynı zamanda önemli üçgen formasyonunun üst kısmına denk geliyor. Hareketli ortalamalar arasındaki boşluk genişlemeye devam ederken, düşüş momentumu güçlenmeye devam edebilir.

Ancak, RSI zaten aşırı satım koşullarını gösteriyor ve yukarı hareket etmeye hazır görünüyor. Bu, alış baskısının geri dönebileceğini ve yatay desteğe veya hatta simetrik üçgenin içine geri dönebileceğine dair bir işaret olarak yorumlanabilir.

Stokastik, satıcıların tükenmekte olduğunu ve alıcıların devralmasına izin vermeye istekli olabileceğini işaret etmek adına aşırı satım bölgesine yaklaşıyor. 6,700 dolarlık bir hamle, daha fazla yatırımcının varlıklarını satmak yerine onları geri adım atmaya teşvik edebilir.

Piyasa gelişmeleri

Dijital varlıkların fiyat manipülasyonuna yönelik devam eden soruşturmasının hala gündemde olması kripto para traderları arasında tedirginlik yaratıyor. Eğer elde edilecek olan kanıtlar, Bitcoin ve altcoinlerin böyle bir konuya maruz kaldıklarını güçlü bir şekilde gösterirse, endüstriye duyulan güvensizlik devam edebilir.

Tether’ın, 2014’te Bitcoin fiyatını manipüle etmek için kullanıldığı ve diğer piyasa manipülasyonu türlerinin gerçekleştiğini düşündüren detaylı raporun, Bitcoin getirilerini azaltmaya devam edeceği ileri sürülüyor.

Şu an ki gündemde FOMC kararları sonrası dolar satışının gelmesi, FED’in faiz kararı sonrası faizleri arttırmış olması ve bu yıl iki defa daha faiz arttırma olabileceğine dair sinyaller vermesi, Bitcoin fiyatının biraz sakinleyebilir.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin