XRP analizi
XRP analizi: Düşen kanal içindeki XRP, bir yükseliş kırılımı gerçekleştirebilir mi?

14 Ekim XRP analizi: Hızlı yükselen XRP yoluna devam edebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En büyük ikinci altcoin, bugün ilk 10 kripto para arasında son 24 saat içinde yüzde 5’e varan değer kazanımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Dün yaşanan volatil hareket sonrası, hızlı bir toparlanma gören altcoin, neredeyse 30 sent psikolojik sınırına kadar dayandı.  Ayrıca bu hafta XRP/USD paritesinde önemli hareketli ortalama geçişleri görebiliriz. Buna göre detaylı XRP analizimize şu şekilde yapıyoruz.

XRP fiyat analizi

Saatlik görünümde 0,2714 dolarda dip yaptıktan sonra 0,2938 dolara kadar yükselen XRP, şu an daha çok yatay olmak üzere bir mola vermiş gibi görünüyor. Fibonacci değerlerine göre 29 sentin altına sarkan kripto paranın düzeltme hareketine devam etmesi muhtemel. Buna göre 0,2853 – 0,2826 – 0,28 kısa vadeli destek noktaları olarak karşımıza çıkıyor.

En büyük ikinci altcoin alıcıları bu seviyelerde devreye girerse XRP yükselişine kaldığı yerden devam edebilir. Mevcut kısa vadeli destek seviyelerinin altına sarkma durumunda altcoin dolar karşısında daha fazla değer kaybedebilir.

Uzun vadeli XRP/USD grafiği

Öte yandan günlük XRP/USD grafiğine baktığımızda Ripple tokeninin fiyatının 100 günlük hareketli ortalamayı test ettiğini görüyoruz. Şu an 0,2865 dolar seviyesinde bulunan 100 günlük MA üzerinde bir günlük kapanış kazanımları artırabilir. Ayrıca bu seviye kripto para için önemli bir ana destek konumunda bulunuyor.

100 günlük hareketli ortalama seviyesinin kararlı geçilmesi halinde XRP/USD paritesinin 0,3289 dolarda konumlanmış 200 günlük hareketli ortalamaya doğru hareketini görebiliriz.

Önemli teknik göstergelere baktığımızda ise saatlik görünüm, bize kısa vadeli aşırı alımı işaret ediyor. Bu durum bir düzeltme olabileceğine dair önemli bir sinyal.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin