xem, nem, kripto para, kripto para haberleri
Nem durum analizi

13 Mart NEM durum analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEM fiyatını salı günü %16 arttırarak, diğer tüm üst düzey kripto para birimini etkileyen düşüş trendine karşı günü güçlü bir yükselişle tamamlayacak gibi duruyor.

Bugun top 100 kripto paradan 97 tanesi düşüş yaşayarak, kripto para yatırımcılarını hayal kırıklığına uğrattı. Bununla birlikte, NEM (XEM) sadece bu düşüş eğilimine direnmekle kalmamış, ABD doları karşısında çift haneli bir artışa ulaşmayı başarmıştır.

Şu anda NEM, Poloniex’te 0,44 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bu rakam, token’in global ortalamasıyla aynı çizgide. NEM’in 4 milyar doların altında bir piyasa değeri var ve bu da en büyük 11. kripto para birimi olmasını sağlıyor.

NEM Durum analizi

XEM ticaret hacmi şu anda Asya pazarlarında yoğunlaşmış durumda. Güney Kore merkezli Upbit’in XEM / KRW paritesi, tüm NEM miktarıyla yapılan işlemlerim toplamından %33’ünün biraz altında kalırken, Japon borsası Zaif’in XEM / JPY paritesi ise %26’dan biraz daha üst seviyede.

XEM’in yukarı yönlü hareketi, Japon kripto para borsası Coincheck’in ocak ayında çalınan 500 milyondan fazla XEM’in müşterilere geri ödeme yapacağının duyurusu ile başladı.

Bu tokenler hack sırasında 530 milyon dolar değerinde idi ve bu da USD değeriyle ölçüldüğü zaman tarihteki en büyük kripto para birimi hırsızlığıydı. Ancak bugün bu tokenların piyasa fiyatları 225 milyon dolar değerinde.

Ancak, Coincheck kullanıcı başına 88.549 JPY değerinde tazminat ödüyor (~ 0.83 $). Yani şuanda ki fiyatının neredeyse 2 katı. Bu da yaklaşık olarak 415 milyon dolarlık bir toplam ödeme demek. Ödeme yapılan kullanıcıların çoğu tekrar XEM alacağını söyledi. Arada ki bu fiyat farkı sayesinde kullanıcılar XEM’e ilgi gösterek fiyatının artmasını sağladılar.

Gerçekten de durum böyle gözüküyor, zira Zaif borsasının XEM / JPY paritesi NEM’nin küresel işlem hacminin dörtte birinden fazlasını oluşturuyor. Yatırımcılar geri ödenene paralar ile NEM almaya devam ederse, XEM fiyatı dahada yükselicek gibi duruyor.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin