13 mart Litecoin fiyat, litecoin, kripto para, kripto para haberleri
Litecoin Fiyatı

13 Mart Litecoin fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin şu sıralar ABD Doları karşısında 177 dolar seviyesinde işlem görüyor. Kısa vadede LTC fiyatı yükselse de 185 dolar ve 195 dolar civarında dirençle karşılaşacaktır.

Mart ayına 207 dolar ile giren Litecoin, fork ve Litepay açıklamasının ardından yakaladığı etki geçmiş gibi gözüküyor.

  • Litecoin 185 dolar ve 195 dolar seviyelerinde önemli dirençler gözükmekte.
  • LTC / USD paritesinin saatlik tablosunda 192 dolarda güçlü bir direnç var.
  • Parite, 170 dolarlık desteğin üzerinde kalmalıdır, aksi takdirde aşağı yönde bir kırılma riski var.

Dün ABD doları karşısında Litecoin fiyatında 190 dolar ve 195 dolar direnç seviyelerini aşan bir artış yaşanmadı. LTC 180 ABD doları desteğinin altına düştü.

Parite ayrıca 180 dolar seviyesinin altına ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altına düştü. Son zamanlarda oluşan en düşük seviyesini görerek 173 dolar seviyesine kadar geriledi.

Litecoin Fiyat Grafiği

Fiyat 170 dolar seviyesinin üzerindeki kayıpları konsolide ediyor gibi görünüyor, ama aynı zamanda üst kısımda birçok dirençle karşı karşıya bulunuyor. 181 dolar seviyesi de 100 saatlik SMA’ya yakın. Bu nedenle, 180-181 dolarlık bölge mevcut dalga için çok önemli bir engeldir.

Şu anda, LTC / USD paritesinin saatlik tablosunda 192 dolarda dirençli bir sözleşme üçgeni var gibi görünüyor. Parite 180 dolar ve 185 doların üzerine çıkabilir, ancak alıcıların fiyatı 192 doların üzerine çıkarması kolay olmayacak.

Aşağı yönde gidişte 170 dolarlık destek çok önemli. 170 dolar seviyesinin altında bir kırılma, 155 dolar seviyesine kadar düşüşü tetikleyebilir. Bir süre 170 dolar seviyelerinde yatak ilerleme görebiliriz.

Ethereumworldnews


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin