CryptoMajor
Uluslararası işlem platformu "CryptoMajor" adında kripto para sepeti sunacak

İlk 10 kripto paranın günlük destek direnç seviyeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasaları sermaye değeri coinmarketcap verilerine göre güne 134 milyar doların üstünde başlarken, sabah saatlerinde hafif bir sermaye düşüşü ile 134 milyar dolar seviyesinde devam ettiğini görüyoruz.

Piyasada en büyük sermayeye sahip ilk 10 kripto paranın 13 Mart itibarıyla bir önceki günün kapanış, en yüksek ve en düşük rakamlarını baz alarak Fibonacci yöntemine göre belirlediğimiz destek, direnç noktaları ile pivot seviyelerini şu şekilde belirledik.

13 Mart ilk 10 kripto para destek-direnç seviyeleri

Tabloda belirlediğimiz destek, direnç ve pivot noktaları, dijital paraların fiyat hareketlerinde önemli kırılımlar yapması muhtemel seviyeler olarak belirlenmeye çalışılmıştır. Teknik açıdan destek ve direnç noktaları finansal varlık hareketleri için dikkat edilmesi gereken noktalar olup, bir finansal varlığın pivot seviyesine göre fiyatı kısa vadede yönünü tayin etme açısından oldukça önemlidir.

Kripto paraların kısa vadedeki görünümünü tespit etmek açısından yararlı olabilecek bu seviyeler, finansal piyasalarda genel kabul görmüş Fibonacci düzeltme değerlerine göre hesaplanmıştır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin