XRP fiyatı
Analistler % 12’lik sert düşüşe rağmen XRP fiyatından neden umutlu?

13 Kasım XRP fiyat analizi: XRP yine piyasadan pozitif ayrışıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

13 Kasım XRP fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP dün 0,5070 dolar desteğinde alıcılar ile karşılaşarak hızlı bir yükseliş yaşadı ve fiyatı 0,5350 dolara kadar yükseldi.
  • Yükseliş sonrası gelen düzeltme 0,5190 dolara kadar sürdükten sonra yeni bir yükseliş eğilimi görülüyor.
  • Olumlu fiyat hareketleri ise saatlik görünümde 100 HO’nun 200 HO’ya oldukça yaklaştığı görülüyor. Pozitif bir geçiş olması durumunda yükselişin hızlanabileceğini görebiliriz.

13 Kasım XRP fiyat hareketleri

XRP’nin son 3 gündür yükseliş yanlı hareketlerinin 100 saatlik ortalamasını geçmekte zorlandığı görülüyordu. Kısa vadeli işlemlerdeki bu mücadele dün bu ortalama seviyenin kırılması ile paritede hızlı bir yükseliş yaşandı.

Yaklaşık 1 aydır 200 günlük hareketli ortalamasının üzerinde kalmayı başaran XRP’nin bu hareketi, piyasa tarafından olumlu karşılanınca Kasım ayının ilk haftasında 55 sente kadar bir yükseliş yaşanmıştı. Ardından gelen düzeltme 50 sent civarında destek bulunca XRP/USD paritesinin ağır fiyat hareketleri ile yeni bir yükseliş dalgasına girme mücadelesine şahit oluyoruz.

Tüm bu fiyat hareketleri sonucunda 100 günlük hareketli ortalama 200 günlük ortalamayı yukarı yönlü kesmesi ana trendin yükselişe döndüğü sinyalini verdi. Bu hareket oldukça hızlı fiyat hareketlerinin başlaması için tetikleyici olabilir.

Sonuç olarak 50 sent desteği ile başlangıç aşamasında olan bir trendin daha önce denediği 55 sent direncini geçmesi yükselişlerin daha da hızlanacağı izlenimini veriyor.

XRP için önemli teknik göstergeler

4 saatlik görünümdeki MACD göstergesi pozitif bölgedeki konumu ile yükseliş yanlı hareket ediyor. Aşırı satım bölgesi sınırında dalgalı hareketler gösteren Stokastik göstergesinden de benzer sinyaller alıyoruz.

RSI, 50 seviyesinin üzerinde yatay hareketi ile pozitif yönlü bir sinyal vermeye devam ederken CCI göstergesi sabah saatlerinde trend gücünde düşüş gösterse de pozitif bölgedeki konumuna devam ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin