Bitcoin Cash (BCH) Fiyat Analizi: 23 Aralık
Bitcoin Cash (BCH) Fiyat Analizi: 23 Aralık

13 Kasım Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH fork öncesi düşüşüne devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

13 Kasım Bitcoin Cash fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetliyoruz:

  • Bitcoin Cash dün düşüş trendini kıran bir hareket gördükten sonra 100 saatlik hareketli ortalamasını geçemeyince yeniden düşüş dalgasına girdi.
  • Son düşüş hareketi ise 510 dolar üzerinde destek bulunca BCH’nin 515 dolar ortalama ile devam ettiği görülüyor.
  • Son tahlilde 500 dolar Bitcoin Cash için ana destek seviyesi olurken yukarı yönde 540 doları da kritik bir direnç seviyesi olarak görüyoruz.

13 Kasım Bitcoin Cash fiyat hareketleri

Dün günün önemli bir bölümünde yükseliş yanlı görülen hareket düşüş trendinin kırılmasını sağladı. Fakat bu hareket 4 saatlik 100 hareketli ortalama engelini aşamayınca günün geri kalanında yükselişin büyük bir bölümünü geri verdi.

Yeni gün başlangıcında ise 510 doların üzerine tutunmayı başaran BCH, şu an yatay fiyat hareketleri ile güne devam ediyor. Bu seviyeden başlayabilecek olan bir yukarı yönlü ivme de ilk hedef 540 dolar seviyesi olarak görülüyor.

Aşağı yönde ise 500 dolar Bitcoin Cash için önemli destek seviyesi olarak duruyor. Ayrıca Bitcoin Cash hard fork tarihinin oldukça yaklaştığı şu günlerde BCH’ de yüksek volatiliteli işlemlere karşılık dikkatli olmakta fayda vardır. Zira Bitcoin Cash hard fork tarihi belli olduktan sonra BCH’ de bildiğiniz gibi önemli bir yükselişe şahit olmuştuk.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

4 saatlik görünümünde düşüşü simgeleyen MACD göstergesinin azalan şekildeki negatif konumunun yeşile dönemsi durumunda yükselişin hızlanabileceğini görebiliriz. Diğer yandan stokastik gösterge aşırı alım bölgesine geçmeden yataya geçmesi yükseliş potansiyelini koruduğunu gösteriyor.

Fakat RSI göstergesinin 50 seviyesinin oldukça altında yatay seyretmesi ve CCI göstergesinin negatif konumu mevcut trendin henüz zayıf olduğuna işaret ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin