24 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC yükselişe geçmeden önce bu seviyeye düşebilir!
24 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC yükselişe geçmeden önce bu seviyeye düşebilir!

13 Kasım Bitcoin analizi: BTC dar bantta yatay seyrediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

13 Kasım Bitcoin fiyat hareketleri ile ilgili önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin dün saatlik 100 ve 200 hareketli ortalamaları arasında yatay seyir izledi.
  • 200 HO’nun direnç ve 100 HO’nun destek seviyesi olduğu hareketlerde alıcı ve satıcılar arasında sağlam bir mücadeleye tanık olduk.
  • Yeni gün girilirken ise satış baskısı 6.400 doların altına karşılanarak BTC/USD paritesi yeniden 200 saatlik hareketli ortalama seviyesi olan 6.460 dolara kadar yükseldi.

13 Kasım Bitcoin fiyat hareketleri

Güne 100 saatlik hareketli ortalamasını aşağı yönlü kırarak düşüş ile başlayan Bitcoin 6.400 doların altını gördükten sonra hızlıca yükseliş göstererek yazım esnasında 6.460 dolardan el değiştiriyordu. (Bitfinex verileri)

Sabah saatlerindeki seviyesi ile BTC, 200 saatlik hareketli ortalamasının üzerine çıkmak için mücadele veriyor. Bu mücadelesinde bu direnç seviyesi kararlı bir şekilde geçilebilirse kısa vadeli hedefler olarak sırasıyla 6.500 dolar ve 6.530 dolar olarak görüyoruz.

İlgili direnç seviyesi kırılamazsa BTC/USD paritesinin 6.440 dolarda bulunan 100 saatlik hareketli ortalama desteğine geri dönebileceğini görebiliriz. Bu seviyesinin aşağı doğru geçilmesi ise Bitcoin’in yeniden 6.400 dolar seviyesine kadar geri çekilebileceğini görebiliriz.

Bitcoin için önemli teknik göstergeler

4 saatlik görünümde MACD göstergesini kontrol ettiğimizde hafif yönlüde olsa pozitif bölgede kalma eğilimi olduğunu görüyoruz. Stokastik osilatör ise aşırı alım seviyesinde yatay seyrediyor olup bu bölgeden aşağı sarkması durumunda BTC’de satışların hızlandığını görebiliriz.

RSI ve CCI göstergeleri ise sabah saatlerinde bulundukları konum ile pozitif bir görüntü veriyor. Bitcoin özelinde göstergelerin verdiği bu karışık sinyaller BTC/USD paritesinin yön konusunda henüz kararsız kaldığı görülüyor. Bitcoin’in yönü ise yukarıda belirlediğimiz destek ve direnç noktalarındaki yatırımcıların kararlarına göre şekillenecek gibi duruyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin