Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler
Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler

13 Haziran Bitcoin Cash analizi: BCH grafiği ve yorumu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash fiyatı 11 Haziran’da yüzde 10’un üzerinde düştü. Bunu takip eden günlerde ve bu haberin yazıldığı esnada ise Bitcoin Cash fiyat hareketi toparlanma sürecindeydi. 11 Haziran’daki fiyat düşüşü Bitcoin’in fiyat hareketiyle senkronizeydi ve beklendiği gibi, BCH fiyatı Bitcoin’in fiyatını önemli ölçüde yansıtıyordu.

Bu haberin yazıldığı sırada Bitcoin Cash 239 dolardan işlem görüyor ve 4,4 milyar dolarlık bir piyasa değeri var. Geçtiğimiz 24 saat içinde BCH fiyatının yüzde 0,6 oranında düştüğü ve işlem hacminin 1,3 milyar dolar olarak kaydedildiği gözlemlendi.

1 saatlik Bitcoin Cash grafiği

bitcoin cash, free bitcoin cash, moon bitcoin cash, bitcoin cash kaç tl, bitcoin cash yorum

1 saatlik grafiğe göre, Bitcoin Cash’in fiyatı son iki gündür simetrik bir üçgen oluşumunda ve şu anda bir kopuşa oldukça yakın. BCH’nin fiyatının yukarı veya aşağı doğru hareket etme olasılığı eşit görünüyor. Bununla birlikte fiyatın iki gün içinde dirence doğru hareket etme ihtimali de yüksek olabilir.

BCH için geçmişte 237 ve 235 dolar fiyat noktalarında test edilmiş olan iki önemli destek var. Kripto paraya en yakın direnç, önümüzdeki 48 saat içinde birincil hedef olması muhtemel olan 241 dolar.

bitcoin cash, free bitcoin cash, moon bitcoin cash, bitcoin cash kaç tl, bitcoin cash yorum

Bitcoin Cash’in 1 saatlik grafiğine göre, MACD göstergesi birkaç saat önce yükselişe geçti ve MACD çizgisi sinyal hattının üzerine çıktı. İlginç bir şekilde, RSI göstergesi aşırı satım bölgesine doğru gidiyor ve biraz sapma gösterdi.

bitcoin cash, free bitcoin cash, moon bitcoin cash, bitcoin cash kaç tl, bitcoin cash yorum

Bitcoin Cash’in Bitcoin ile ilişkisi ivme kazanmaya devam ediyor ve 0,79’dan 0,85’e yükseldi. Önümüzdeki günlerde, Bitcoin’in fiyatı Bitcoin Cash grafiğinde önemli bir rol oynamaya devam edecek.

Sonuç

48 saat kadar önce gerçekleşen simetrik bir üçgen oluşumundan sonra, BCH fiyatının 48 saat içinde 241 dolar fiyat noktasındaki Hedef 1’e yönelmesi muhtemel. Ancak BCH’nin yakında aynı zamanda 237 dolardaki Hedef 2’ye doğru gidebileceği olası bir senaryo da var.

Bu arada Bitcoin fiyatını 14.000 dolara çıkarması muhtemel yeni bir fraktal ortaya çıktı. İlgili haberi okumak için tıklayın.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin