Tanınmış analist uyardı: “Bu 8 altcoin çok yakında dibe vurabilir!”
Tanınmış analist uyardı: “Bu 8 altcoin çok yakında dibe vurabilir!”

13 Haziran altcoin analizi: Cardano ve Ethereum Classic nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin birkaç haftadır darbe aldığı bir dönem geçiriyor. Bitcoin fiyatı 10.000 dolar seviyesini geçecek kadar iyi görünüyordu ancak grafik o zamandan beri aşağı yönü gösteriyor. Altcoinler ise 48 saattir BTC’nin fiyat hareketini yansıtıyor. Cardano ve Ethereum Classic gibi popüler kripto para birimlerinin fiyatları yüzde 10’a kadar değer kaybetti.

Cardano (ADA)

cardano fiyatı, cardano analizi, altcoin fiyatı, ada dolar

Cardano, Coinmarketcap listesindeki onuncu konumunu güçlendirmiş gibi görünüyor ve 0,078 dolardan işlem görüyor. Ancak, son 48 saat içinde kripto paranın fiyatı yüzde 10 oranında düştü ve desteği 0,075 dolardaki test etmeye çok yakın. O zamandan beri küçük bir iyileşme gerçekleşmiş olsa d, düşüş trendi fiyat hareketine hükmetmeyi sürdürürse 0,063 dolardaki desteğe inilebilir. Ancak eğer yükselişe geçerse 0,088 dolardaki direnç bile geçilebilir.

Bu haberin yazıldığı sırada MACD göstergesi bir yükseliş crossover’ı geçirdi, MACD çizgisi sinyal çizgisinin üzerinde. RSI göstergesi de aşırı alım bölgesine doğru yükseliş eğilimi gösterdi.

Kısa süre önce, Cardano’nun arkasındaki şirket IOHK’nın dağıtık defter teknolojileri (DLT) kullanan açık kaynaklı kurumsal çözümler üzerinde çalışan firmalardan oluşan bir konsorsiyum olan Hyperledger’e katılan en yeni şirketlerden biri olduğu bildirildi.

Ethereum Classic (ETC)

ethereum classic, ethereum classic fiyatı

Ethereum Classic için, son iki günün fiyat hareketi Cardano’nun performansına oldukça benziyor. Kripto paranın fiyatı yüzde 7’den fazla düşerek haberin yazıldığı anda fiyatını 6,37 dolara çekti. Bu haberin yazıldığı sırada Ethereum Classic 742 milyon dolarlık bir piyasa değeri ve 24 saatlik 707 milyon dolarlık bir işlem hacmi kaydetti. Ayrıca ETC’nin 6,30 dolar ve 6,21 dolarlık iki güçlü desteği söz konusu. 6,80 dolarda ise önemli bir direnç var.

RSI göstergesi aşırı satım bölgesinde zaman geçirdikten sonra biraz geri çekildi ve aşırı alım bölgesine doğru ilerliyor. Ayrıca EMA çizgileri ticaret fiyatının üzerine oturdu ve 6,5 dolar fiyat noktası civarında direnç gösterebilir. Gelişmeler açısından, 31 Mayıs’taki Phoenix fork’u dışında, ETC için pek bir şey olmadı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin