Ethereum nefes alıyor: Bu seviyelere dikkat! Destek/dirençler ve teknik analiz
Ethereum nefes alıyor: Bu seviyelere dikkat! Destek/dirençler ve teknik analiz

13 Haziran Ethereum fiyat analizi: Ethereum grafiği ne anlatıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hisse senetleri çökerken Bitcoin grafiği de bu düşüşü takip ediyor. Borsadaki oynaklık neredeyse kripto para piyasasındaki oynaklığa yaklaşıyor. Ethereum fiyatı da ateş altında ancak güçlü teknik göstergeler Ethereum’u destekliyor.

Wall Street, perşembe günü yaşanan feci düşüşün ardından cuma günü önemli ölçüde toparlandı. Perşembe günü yaşanan düşüş kripto para piyasasında da hissedildi.

Ethereum fiyatı güçlü teknik göstergeler ışığında yükselişe geçebilir

Ethereum ticaret bakımından hayli etkileyici bir performans kaydediyor. Ayrıca son dönemde Ethereum cüzdanlarında 32’den fazla ETH biriktiren cüzdanların sayısı artıyor. Ethereum yakında gerçekleşecek 2.0 güncellemesiyle POS mekanizmasına kavuşacak. Birçok Ethereum kullanıcısı, bu yeni mekanizmayı desteklemeye hazır.

Uzun vadede, insanların ETH/USD üzerinde giderek daha fazla yükseliş hissiyatı taşımaya başladığını söyleyebiliiriz.

Tüm bunların ötesinde, ABD Federal Rezerv ve dünyadaki çeşitli merkez bankaları aşırı miktarda para basmaya devam ediyor. Buna likidite infüzyonu diyorlar. Bununla birlikte, aşırı likidite infüzyonu er ya da geç deflasyona neden olacak ve fiat para birimi değerini kaybedecek.

ethereum fiyatı, ethereum dolar, ethereum grafiği, ethereum ne kadar, eth dolar

Günlük Ethereum grafiği işlem hacminin iyi bir seviyede olduğunu gösteriyor. ETH/USD, 20 günlük Üstel Hareketli Ortalamanın dinamik destek seviyesinin çok üstünde.

ETH şu anda 236 dolar civarında işlem görüyor. Destek seviyesi 218 dolar, direnç 263 dolar. An itibarıyla, aşağı yönlü risk sınırlı ve RSI nötr.

Bu arada yeni bir Bitcoin fraktalı, Bitcoin fiyatının yakında 14.000 dolara ulaşabileceğini ima etti. İlgili haberi okumak için tıklayınız.

coinnounce


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin