ethereum
Ethereum 2020’de toparlanabilecek mi?

12 Kasım Ethereum analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

12 Kasım Ethereum fiyat hareketleri için önemli detayları şu şekilde özetliyoruz:

  • Ethereum hafta sonu dalgalı fiyat hareketleri göstererek en yüksek 215 dolar ve en düşük seviye olarak da 206 doları gördü.
  • Mevcut volatilite sonucunda ise fiyatını 210 doların üzerinde tutmayı başardı.
  • Her ne kadar dün akşam saatlerinde gelen yükseliş kısa vadeli düşüş trendini kırsa da Ether’in haftaya düşüş eğilimli başladığını görüyoruz.

12 Kasım Ethereum fiyat hareketleri

Ethereum hafta sonuna girerken 210 dolar desteğini iyi savunması ile bir yükseliş dalgasına girmişti. Bu alıcılı işlemler ETH/USD paritesini 215 doların üzerine taşısa da alış işlemlerinin devam etmemesi hafta sonunun geri kalanında bir düşüşe neden oldu.

Gelen düşüş hareketi ise satıcılı seyrin daha ağır basması ile kısa bir zaman aralığında 206 dolar fiyatlarına kadar düşüş görüldü. Böylece bu seviyelerin alıcılar için önemli bir alım noktası olduğu da teyit edilmiş oldu. 210 doların altına düştükten sonra hızla yükselen ETH/USD paritesi böylece 213 dolar seviyesinden gün kapanışı yaparak dalgalı hafta sonu hareketlerini tamamlamış oldu.

Yeni haftanın başlangıcına düşüş ile başlayan Ethereum’un yazım esnasında 210 dolar direncine tutunma çabalarına şahit oluyoruz. Ayrıca bu yaşanan kısa vadeli düşüş hareketi 100 saatlik ortalamanın 200 saatlik ortalamayı aşağı yönlü kesmesine neden olurken, gün içerisinde satıcılı seyrin devam edebileceği yönde bir izlenim bırakıyor.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

4 saatlik görünümde ETH/USD paritesi düşükte olsa negatif bir görünüm sergiliyor. Stokastik göstergenin ise aşırı satım bölgesine girmeden orta bölümdeki dalgalı hareketleri ETH/USD paritesinin şu yön konusunda kararsız olduğunu gösteriyor. RSI VE CCI göstergeleri ise şu an ki konumları ile satış ağırlıklı bir görünüm veriyorlar.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin