altcoin bitcoin cash yükseliyor
Piyasa aşağı giderken bu büyük altcoin yükselmeye devam ediyor

12 Kasım Bitcoin Cash analizi: BCH düşüşüne devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

12 Kasım Bitcoin Cash fiyatı ile ilgili önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash’in 645 dolardan başlayan düşüşü yeni haftada devam ederek 500 dolar sınırına kadar dayandı.
  • Düşüşün 6. Gününde görülen kısa soluklu yükselişler, düşüş trendini kırma konusunda yeterli alıcı toplayamıyor.
  • BCH/USD paritesinin yazım esnasında 4 saatlik grafikte 200 hareketli ortalamasında destek bulmaya çalıştığı görülüyor.

12 Kasım Bitcoin Cash fiyat hareketleri

Bitcoin Cash hafta sonu hareketlerinde düşüş trendini kırmaya yönelik işlemler gösterse de her defasında satış baskısına maruz kalarak daha derin dipler yaparak ilerledi.

Yeni haftanın başlangıcında ise 535 dolardan başlayan yeni düşüş dalgası BCH’yi 500 dolar sınırına kadar geriletti. Bu seviyeden ise hızlı bir yükseliş yaşayan Bitcoin Cash, aynı zamanda bu seviyeden alım yapmaya niyetli yatırımcıların olduğunu da göstermiş oldu.

Ayrıca son saatlerde gelen düzeltme hareketi ile yeniden düşüş trend çizgisini kırmaya yönelik eylemin başarısızlıkla sonuçlandığını görüyoruz. Zira Bitcoin Cash yazım esnasında rutin trendine geri dönmüş ve 520 doların altında fiyatlanıyordu.

Mevcut fiyat hareketlerine göre 500 doların BCH’nin bu hafta önemli bir destek olacağı kanısındayız. Ayrıca düşen trend çizgisinin kararlı şekilde kırılması sonrası Bitcoin Cash’in ilk hedefinin 540 dolar olabileceğini düşünüyoruz.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

4 saatlik görünümünde MACD, satış yönlü sinyaller verirken stokastik osilatörün ise aşırı satım bölgesinden çıkma mücadelesi verdiğini görüyoruz. Bu durum BCH’nin yükselme girişiminin bir parçası olarak nitelendirilebilir. Ayrıca şu an oldukça düşük seviyelerde bulunan RSI ve CCI göstergesi şu an yükseliş yanlı bir sinyal üretmiyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin