12 Eylül Stellar ve Crypto.com fiyat analizi: XLM ve CRO’da son durum
12 Eylül Stellar ve Crypto.com fiyat analizi: XLM ve CRO’da son durum

12 Eylül Stellar ve Crypto.com fiyat analizi: XLM ve CRO’da son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son günlerde bir yükseliş trendi başlatmanın sinyallerini gösteren Stellar Lumens, Bitcoin’in 10.000 doların altına inmeyi reddetmesiyle güçlenmeye başladı. Crypto.com Coin de yükseldi ancak önümüzdeki günlerde dalgalanmaya devam edip edemeyeceği yönünde bir belirsizlik söz konusu.

Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

12 Eylül Stellar Lumens fiyat grafiği
12 Eylül Stellar Lumens fiyat grafiği

Fiyat üst bandın yakınında kaldıkça Bollinger bantlarının ağzı da yukarı doğru genişliyor. XLM ayrıca önceki sıçramanın en yüksek seviyesi olan 0,081 doları da aşmayı bildi.

XLM toparlanma yoluna başladı ve önümüzdeki günlerde direnci 0,094 dolarda test edebilir.

Varlık, CoinMarketCap’te 1,74 milyar dolarlık piyasa değeri ile 17. sırada yer alıyor. 9 ve 11 Eylül’de, fiyatın bir miktar yükseliş kaydettiği 24 saatlik ticaret hacmi sırasıyla 120 ve 140 milyon dolardı. Bu değer son birkaç haftanın günlük ortalamasından daha düşük ve yakın zamandaki artışın tersine çevrilebileceği anlamına geliyor.

Crypto.com Coin (CRO) fiyat analizi

12 Eylül Crypto.com fiyat grafiği
12 Eylül Crypto.com fiyat grafiği

CRO, son birkaç işlem seansında 0,148 dolardan 0,16 dolara yükselirken, hem 20 SMA (beyaz) hem de 50 SMA (sarı) üzerinde işlem görüyordu. 100 SMA (pembe), 0,169 dolar bölgesinde başka bir direnç seviyesi ile direnç görevi görecek gibi görünüyor.

Parabolik SAR bir satın alma sinyali veriyor ve trader’lar, stop-loss emirlerini ayarlamak ve kâr emirleri için hem hareketli ortalamaları hem de göstergenin noktalarını kullanabilirler.

Haberler tarafına baktığımızda Crypto.com’un CEO’su Kris Marszalek’in Binance’e geçtiği bildirilirken şirketin DeFi ürünleri piyasaya süren merkezi bir sağlayıcı olacağı açıklandı. CRO, 3,2 milyar dolarlık sermaye ile kripto para birimleri listesinde ilk 10’da yer alıyor.

Bu arada 12 Eylül Bitcoin fiyat analizi için buradaki yazıyı okuyabilirsiniz. Önemli bulgular söz konusu.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


medyum

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin