Stellar (XLM) TokenSoft ICO ile altyapılara ödeme desteğini kolaylaştıracak
Stellar (XLM) TokenSoft ICO ile altyapılara ödeme desteğini kolaylaştıracak

Stellar (XLM) TokenSoft ICO servisleri hizmetinden yararlanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICO hizmet platformu TokenSoft.io, destek verdiği projelerin yelpazesini genişleteceğini açıkladı. Stellar (XLM) protokolüyle çalışan kripto startupları artık hizmetlerinden faydalanabilecek. Böylece Stellar (XLM) TokenSoft ICO ile daha fazla startup gelişimi sağlayacak.

Stellar (XLM) TokenSoft ICO ile altyapılara ödeme desteğini kolaylaştıracak

TokenSoft, kripto alanında yeni şirketlere, ürünlerini piyasaya sunmaları ve güvenli bir hazine yönetimine sahip olmaları için gerekli olan düzenleyici kurallara uyumlulukla başa çıkmalarına yardımcı olan bir şirket. Sunduğu hizmetler, Ağustos 2018’de başarıyla tamamlanan tüm ICO’ların yüzde 30’u tarafından kullanıldı.

Daha fazla startup TokenSoft’un avantajlarından yararlanacak

Stellar projelerine yeni sunulan destekler ile daha fazla startup’ın TokenSoft’un sunabileceği avantajlardan yararlanabileceği anlamına geliyor. Ayrıca, Chain/Lightyear.io birleşmesiyle ilgili dünkü haberleri takiben, Stellar’ın ağı için daha fazla geçerlilik kazandı. TokenSoft’un kurucu ortağı Mason Borda konu ile ilgili şu duyuruyu yaptı:

Stellar ağı, araç setleri ve altyapıda, lumens için ödeme almak istiyorsanız… destek sağlayabiliriz.

Şirket, ilk olarak 2017’de destek için talepte bulunulduğunda Stellar hakkında “biraz şüpheci” olduğundan mesafeliydi. Ancak, sürekli bir akış, sonunda TokenSoft’u yeniden düşünmeye ikna etti.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin