Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için sıradaki durak neresi olacak? Beklenen yön ve kritik seviyeler
Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için sıradaki durak neresi olacak? Beklenen yön ve kritik seviyeler

12 Eylül Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu ayın başlarında fiyatı önemli ölçüde düşen Bitcoin Cash, geçen hafta ise konsolidasyon dönemindeydi. Altcoin piyasasından beklenene uygun olarak, Bitcoin’in 10.000 doların altına düşmesi, özellikle eylül ayının ilk haftasında Bitcoin Cash gibi kripto paralar için düşüş hissini önemli miktarda pekiştirdi.

12 Eylül Bitcoin Cash fiyat analizi

Bu haberin yazıldığı sırada Bitcoin Cash 4,1 milyar dolarlık piyasa değeri ile 223 dolardan işlem görüyor. Geçtiğimiz 24 saat boyunca, BCH 2 milyar dolarlık işlem hacmi kaydettikten sonra yüzde 0,7’lik küçük bir artış kaydetti.

1 saatlik Bitcoin Cash fiyat grafiği
1 saatlik Bitcoin Cash fiyat grafiği

Bitcoin Cash’in saatlik grafiğine baktığımızda 10 Eylül’den bu yana, kripto para biriminin fiyat hareketi, azalan üçgen oluşumunun parçasıydı. Bugün de fiyat hareketinin bundan çıkması pek olası görünmüyor. BCH’nin şu anki fiyatı kısa vadede kripto paranın fiyat hedefi olan 222 dolarlık desteği test etmeye çok yakın.

BCH fiyatı 225 doların üstüne sıçrayabilir

Bununla birlikte BCH önümüzdeki günlerde artan yükseliş hissini devam ettirebilirse son birkaç gündür aşılması oldukça zor olan bir direnç seviyesine, yani 225 – 227 dolar aralığına yönelebilir.

12 Eylül Bitcoin Cash fiyat grafiği
12 Eylül Bitcoin Cash fiyat grafiği

BCH için göstergeler göz önüne alındığında kripto para biriminin önümüzdeki 24 saat boyunca oluşum içinde kalacağı söylenebilir. MACD göstergesi, şu anda üzerinde olan MACD çizgisine yaklaşan sinyal çizgisi ile birlikte düşüş eğilimi sınırında. Öte yandan RSI, nötr bölgeden uzaklaşıyor ve aşırı satım bölgesine geri dönüyor.

Tarihsel BCH fiyat grafiği
Tarihsel BCH fiyat grafiği

Piyasadaki birçok altcoin gibi, Bitcoin ile olan korelasyon BCH için oldukça güçlü ve geçen haftaki fiyat hareketleri de bu gerçeği kanıtlar nitelikte. Geçen yıl BCH-BTC korelasyonu 0,72’den 0,84’e yükseldi. Bu durum BCH’nin Bitcoin fiyat piyasasındaki dalgalanmalara karşı oldukça derece duyarlı hale geldiğinin bir göstergesi.

Bu arada bugünkü Bitcoin fiyat analizimizi de buradan okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin