https://cryptopotato.com/ripple-price-analysis-following-massive-roller-coaster-action-xrp-bulls-battle-to-defend-0-37-support/
https://cryptopotato.com/ripple-price-analysis-following-massive-roller-coaster-action-xrp-bulls-battle-to-defend-0-37-support/

12 Aralık Ripple ve NEM fiyat analizi: XRP ve XEM için beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Spark token airdrop beklentisiyle, XRP  tutan adreslerin sayısı son zamanlarda önemli ölçüde arttı. Bu haberin yazıldığı esnada airdrop’un kripto para biriminin fiyatı üzerinde ne gibi bir etkisi olacağı hâlâ belirsiz olsa da düşüş derinleşmişe benziyor. Kripto sıralamasının daha aşağısına bakıldığında ise NEM yükselişin tersine dönmesine tanık oldu ve 0,252 dolar direnç seviyesini test etti.

XRP fiyat analizi

12 Aralık XRP fiyat grafiği
12 Aralık XRP fiyat grafiği

XRP, son birkaç hafta içinde kademeli kayıplar kaydetti. Yatay ve Fibonacci Retracement seviyeleri, XRP’nin destek bulacağı bazı seviyeleri vurguladı.

Daha düşük zirveler kaydeden OBV, satış hacminin son birkaç günde alım hacminden daha ağır bastığını gösterdi. Oturum başına işlem hacmi düşüktü ancak birkaç saat önce toparlandı.

XRP, fiyatı daha fazla desteklemek için 0,51 dolarlık kapanışla birlikte %38,2 geri çekilme seviyesini bir kez daha 0,527 dolarda savunmaya çalışacak.

51 sentin altındaki bir kapanış XRP’nin 46 sente düşmesiyle sonuçlanabilir. 51 sentin savunulması ise boğalara umut verebilir.

NEM (XEM) fiyat analizi

12 Aralık NEM fiyat grafiği
12 Aralık NEM fiyat grafiği

XEM, grafiklerde alçalan bir genişleyen kama oluşturdu. İşlem hacmi, fiyat da modelin içindeyken düştü ve bu da olası bir kırılmanın yakın olduğunu gösteriyor.

Ardından, yukarı yönlü bir kırılmaya yüksek işlem hacmi eşlik etti. Bu hareket fiyatın 0,252 dolarlık direnç seviyesini test ettiğini gördü. Bu fiyat hedefiydi ve grafikteki takozun en yüksek zirvesi oldu.

RSI ayrıca 50 nötr çizgisinin üzerine çıktı ve direnç seviyesini geçen bir yükseliş, XEM için kısa vadeli bir yukarı yönlü ivme başlatabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin