11 Nisan Bitcoin fiyat analizi
11 Nisan Bitcoin fiyat analizi

11 Nisan Bitcoin fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

11 Nisan Bitcoin fiyat analizine göre, Bitcoin fiyatı (BTC) son 48 saat içinde 6.800 dolarlık bir alanda nispeten sabit kaldı. 7.100 seviyesinden 6.700 dolar seviyesine küçük bir düşüşün ardından, BTC direnç seviyesini koruyabildi ve kayıplarını geri kazandı.

11 Nisan Bitcoin fiyat analizine göre, 7.000 dolarlık bölge Bitcoin için potansiyel bir alan

11 Nisan Bitcoin fiyat analizine göre, baskın kripto para biriminin 6.700 dolardan 6.500 dolara düşmesinin önüne geçilmesi durumunda, 7.000 dolarlık bölgenin Bitcoin için potansiyel bir hamle olma olasılığı muhtemel. 9 Nisan’da yatırımcılar Bitcoin 6.700 dolara düştüğünde, BTC’nin 6.000 doların altına inmesini bekliyorlardı. Ancak Bitcoin 6.500 dolara kadar düştü ve bu seviyeden tekrar geri sıçradı.

11 Nisan Bitcoin fiyat analizi
11 Nisan Bitcoin fiyat analizi

Bitcoin yatırımcıları için önemli bir seviye 7.200 dolarlık bölge

Bitcoin yatırımcıları için önemli bir seviye 7.200 dolarlık bölge. Çünkü bu 7.500 dolarlık destek seviyesinin kırılması potansiyel fiyat artışına yol açabilir. Bu seviye hala 8.000 dolarlık bir bölgeye geçiş için Bitcoin ağ geçidi olarak kabul ediliyor. Bitcoin, son fiyat düşüşünden geri dönerek büyük bir değer kaybını engelledi.

RSI ve WPR göstergeleri Bitcoin için aşırı satım koşullarını gösteriyor

Göreceli Güç Endeksi (RSI) ve Williams Yüzde Aralığı (WPR) göstergeleri Bitcoin için aşırı koşullara işaret ederken, iki momentum osilatörü geçtiğimiz iki haftada aşırı satım koşulları gösterdi. Bu nedenle aşırı volatilitenin olduğu bu dönemde RSI ve WPR yararlı göstergeler olarak düşünülebilir. Ancak bu göstergeler Bitcoin’in fiyat eğilimini tahmin etmek için yeterli değil.

Bitcoin’e olan talep yavaşça artıyor

Üssel Hareketli Ortalama (EMA), Bitcoin’in şu anki seviyesini 6.850 dolar seviyesinde tutabilmesi durumunda kısa vadede yükseliş eğilimi göstermekte. Bitfinex, Bithumb ve Binance (BTC-to-USDT) dahil olmak üzere büyük kripto para borsalarına ilişkin hacimlerin nispeten güçlü kalması, Bitcoin’e olan talebin yavaşça artıyor olduğunu göstermekte.

Teknik analizler, kısa vadede Bitcoin için bir ayı döngüsüne işaret ediyor

Zaten birkaç hafta boyunca teknik analiz, en azından kısa vadede Bitcoin için bir ayı döngüsüne işaret ediyor. Bu tahmin çoğunlukla doğru oldu ve Bitcoin 7 günlük bir süre içinde 7.300 dolardan 6.850 dolara düştü. Başlangıçta kripto para birimi borsaları ve kurumsal yatırımcılar, kripto paranın benimsenmesini daha da artırmak için bu ayı döngüsünden faydalanmaya başladı.

Bithumb ülke çapında kripto paraların kabulünü artıracak bir girişim başlattı

Bu hafta Roger Ver, Güney Kore’nin en büyük kripto para birimi borsası Bithumb’un Güney Kore’nin her yerine restoranlar, kafeler ve mağazalarda kurulan dijital para birimi kiosklarının bir gösterisini yayınladı. Bithumb’un kioskları Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, EOS, Ripple’da dahil olmak üzere platformda listelenen 11 kripto parayı kabul ediyor.

Bitcoin ve Ethereum gibi kripto para birimleri hızla benimseniyor

Bithumb’un bu hamlesinin, ülkede kripto paraların kabul görmesini ve insanlar tarafından kullanılmasını önemli ölçüde artırması öngörülüyor.  Şu anda, meşru ödeme yöntemleri olarak Bitcoin ve Ethereum gibi kripto para birimlerinin hızla benimsenmesine rağmen, dijital paraları banka kartları gibi ikincil ürünler olmaksızın doğrudan mağazalarda ve işletmelerde harcamak zor.

Yeni girişimler, kripto para birimlerinin değerini önemli ölçüde artıracak

Orta vadede, kripto para birimlerinin benimsenmesini daha da artırmak ve işletmelerin doğrudan dijital para kabul edebilmeleri sağlamak için Bithumb gibi etkili şirketler tarafından kripto para birimi kioskları ve ATM’lerin kurulması, merkezi olmayan finansal ağlar ve bir değişim aracı olarak kripto para birimlerinin değerini önemli ölçüde artıracak.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ccn

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin