Ethereum adres sayısı rekor üstüne rekor kırıyor! Yükseliş sinyali mi?
Ethereum adres sayısı rekor üstüne rekor kırıyor! Yükseliş sinyali mi?

11 Mart Ethereum analizi: ETH grafiğinde boğa sinyalleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen altcoin Ethereum, bu hafta sonu çöktükten sonra biraz toparlandı ve yatay bir seyir izlemeye başladı. ETH grafikleri bugün bazı olumlu işaretler gösteriyor.

Doğrudan 4 saatlik ETH/BTC grafiğine baktığımızda RSI’da yükseliş görüyoruz. Fiyat genellikle yerel destekte (mavi) tutuluyor ve bu alanın herhangi bir yerinde tutulmaya devam ederse muhtemelen RSI eğilim çizgisinin korunacağını göreceğiz.

Histogram da düşüşten beri istikrarlı bir şekilde daralıyor ve crossover’a yaklaşıyor. Bunu bugün/hemen alamayabiliriz ancak daha küçük bir genişleme işareti olabilir.

ETH/BTC grafiğine daha uzaktan bakıldığında daha az iyi bir görünüm var. Bununla birlikte, bu grafikte önemli seviyelerin herhangi bir testini bile göremiyoruz.

RSI halen tamamen düşüş gösteriyor ve histogram için de aynı şey geçerli.

2 günlük ETH/dolar grafiğine geçtiğimizde Bitcoin ile eşleştirilmiş herhangi bir gücün yararlı olacağını görüyoruz. ETH şimdi “altın cep” fibonacci seviyesinin yakınını test ediyor ancak geri çekilmesi durumunda 160 dolara düşebilir.

Ancak ideal seçenek bu değil. .618’in üzerindeki bir konsolidasyon, her şeye rağmen 2020’de Ethereum konusunda iyimser kalmamıza yardımcı olacaktır.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin