Stellar Lumens ve Aave fiyat analizi: XLM ve AAVE için izlenecek kritik seviyeler
Stellar Lumens ve Aave fiyat analizi: XLM ve AAVE için izlenecek kritik seviyeler

11 Haziran altcoin fiyat analizi: Litecoin ve Chainlink yorumları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hafta boyunca, altcoin piyasası Bitcoin fiyat hareketini bir kez daha yansıttı. Bu haberin yazıldığı sırada Bitcoin fiyatı, tekrar açığa çıkan 10 bin dolar hedefine çok yakın: 9.819 dolarda. Bu tür hareketler Litecoin ve Zcash gibi popüler altcoinlerin iyileştiğini görürken, Chainlink gibi kripto paralar şanslı değildi. Karşınızda günlük altcoin fiyat analizi…

Litecoin (LTC) fiyat grafiği ve yorumu

Litecoin (LTC) fiyat grafiği ve yorumu
Litecoin (LTC) fiyat grafiği

10 Haziran’dan bu yana Litecoin fiyatı yüzde 2’nin üzerinde yükseldi. Yedinci en büyük kripto para biriminin piyasa değeri bir haftadan fazla bir süredir yatay seyrediyor. Bu haberin yazıldığı sırada Litecoin 46,3 dolardan işlem görüyor ve 24 saatlik işlem hacmi 2,1 milyar dolar.

LTC fiyatı 46,9 dolardaki dirence son derece yakın. Bununla birlikte eğer ilk direnç ihlal edilirse 48,2 dolarda dirençle karşılaşılabilir. Ayrıca Litecoin için 45,4 dolarda güçlü bir destek var.

MACD göstergesi ve RSI, LTC için yükseliş önerdi. MACD göstergesi dün yükseliş eğilimi gösterirken RSI aşırı alım bölgesine doğru ilerliyordu.

Geliştirmeyle ilgili haberlere baktığımızda, Litecoin haziran ayında pek güncelleme yapmadı. Mayıs ayında, Litecoin Vakfı oyun topluluğunu kripto para piyasasına bir adım daha yaklaştıracak bir karar olan Atari ortaklığını açıklamıştı

Chainlink (LINK) fiyat grafiği ve yorumu

Chainlink (LINK) fiyat grafiği ve yorumu
Chainlink (LINK) fiyat grafiği

Chainlink fiyat grafiği son 24 saatte yüzde 3’e yakın kayıp gösterdi. Haberin yazıldığı esnada LINK fiyatı 4,37 dolar ve 1,5 milyar dolarlık bir piyasa değeri var. 

Fiyat 4,30 dolardaki destek seviyesinin yakınında. Bir sonraki direnç noktası ise 4,5 dolar.

Bollinger Bantları hafif bir daralma gösteriyor ve bu da Chainlink dalgalanma seviyelerinde hafif bir düşüş ima ediyor. Ayrıca MACD göstergesi düşüş eğilimine girdi.

Framework Ventures’ın kurucu ortağı Michael Anderson, kısa bir süre önce Chainlink blok zincirini son iki yıldaki en başarılı blok zincir ağlarından biri olarak kabul ettiğini duyurdu.

Bu arada Bitcoin fiyatının yakında 15.000 dolara ulaşacağını ima eden 4 işaret açığa çıktı. İlgili haberi buradan okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin