Chainlink ve Bittorrent Token fiyat analizi: LINK ve BTT yükselecek mi?
Chainlink fiyat analizi: LINK için teknik görünüm ne anlatıyor?

1000’den fazla LINK tutan adres sayısı son bir ayda 445 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 1.000 LINK veya daha fazlasını tutan Chainlink adreslerinin sayısı, son bir ayda 445’lik bir artış gördü. Bu gelişme, LINK balinalarının bu tür bir birikiminin önümüzdeki günlerde fiyat artışının habercisi olabileceğine işaret eden Santiment ekibinin verilerine göre paylaşıldı.

Link balinalarında artış

Santiment’teki ekip, analizlerini aşağıdaki açıklama ve eşlik eden grafik aracılığıyla LINK balinalarında bir artışı gösteren şekilde paylaştı.

“Verilerimize göre, üst düzey Chainlink yatırımcılarının sayısı artmaya devam ediyor. Geçen aya göre 1.000 veya daha fazla LINK tutan 445 daha fazla adres var.”

ChainLink, bir düşüşten sonra 13 dolardan 12.50 doları konsolide ediyor

Fiyat hareketi açısından, ChainLink, 24 Kasım’da 16.43 $’lık yerel zirve yaptıktan sonra düşüş trendinde. LINK, dün geç saatlerde 12.50 $ fiyat seviyesine düştükten sonra 13.20 $’dan işlem görüyor. 12 dolarlık fiyat alanı, ChainLink için güçlü bir destek seviyesi olmaya devam ediyor.

Ticaret hacmi azalıyor ve şu an fiyat kırmızı renkte. Bu durum düşüş trendini doğruluyor

MACD, taban çizgisinin üzerinde düşüş gösteriyor

Günlük MFI ve RSI sırasıyla 60 ve 45’te yer alıyor. Bu iki gösterge, LINK’in bir düzeltme içinde olduğunu da doğruluyor

Chainlink’in 50 günlük hareketli ortalaması, mevcut fiyatıyla destek sağlıyor

100 günlük hareketli ortalama, daha önce belirtilen 12 dolarlık destek seviyesi ile çakışıyor.

Yukarıdaki iki hareketli ortalama başarısız olursa, ChainLink 10 dolarlık psikolojik destek alanı civarında 200 günlük hareketli ortalamaya doğru bir yolda olabilir.

Özetle, Chainlink, LINK’in takip eden günlerde 12 $ veya hatta 10 $’ı yeniden test ettiğini görebilecek düzeltmenin ortasında yer alıyor. Bununla birlikte, 50 günlük hareketli ortalama, LINK’in mevcut seviyelerinde yeterli destek sunuyor ve kısa vadede 14 ABD Dolarına çıkmak için bir yol sağlayabilir.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin