Dream Market’e DDoS saldırısı! Kripto yeraltı dünyası karıştı
Dream Market’e DDoS saldırısı! Kripto yeraltı dünyası karıştı

100 milyon Ripple (XRP) harekete geçti! Son dakika Bitcoin ve kripto para haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dev Ripple (XRP) balinası harekete geçti. Son dakika Bitcoin ve kripto para haberleri karşınızda…

Bitcoin (BTC) 4.000 doların üzerinde!

Kripto pazarları yeşil bir deniz ve Bitcoin bir kez daha bu yıl dördüncü kez 4.000 doları aştı. Coinmarketcap’a göre, Bitcoin şu anda yüzde 3 oranında artışla 4.100 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Ripple (XRP) balinası harekette

Ripple emanetten 100 milyon XRP’yi piyasaya sürdü ve fonları dağıtım cüzdanlarından birine gönderdi. Yaklaşık 32 milyon dolarlık transfer, sınır ötesi ödemelerin başlamasının bir miktar rezervini satmak üzere olabileceğini gösteriyor. Ripple, toplam XRP arzının yaklaşık %60’ına sahip ve yıl boyunca XRP ekosistemine ışık tutmak ve yeniden yatırım yapmak için elindeki tokenlerin bir kısmını satıyor.

Latin Amerika’nın en büyük bankası kripto para çıkarıyor

Brezilya’daki BTG Pactual, kripto dünyasına katılan en son banka. BTG, insanların yeni dijital varlıklarını Gemini Dollar ile satın almalarını sağlayacak. Bankanın kendi tokeni ReitBZ olarak adlandırıldı. Banka tokenin, Brezilya’daki gayrimenkul varlıklarıyla destekleneceğini ve %15-20 arasında olması beklenen yatırımcılara yıllık geri ödeme yapılacağını söyledi. Bankanın baş teknoloji sorumlusu Gustavo Roxo, BTG’nin tokenleri güçlendirmek için kendi parasını kullandığını söyledi. Gustavo Roxo konuya yönelik şunları söyledi:

BTG, kripto işine gerçekten inandığı için likidite sağlamak adına kendi sermayesini kullanıyor. Bu sektöre inanıyoruz, çünkü dijital dünyadaki yatırımcıların risk alma iştahlarının daha yüksek olduğunu düşünüyoruz.

Geçen hafta, JPMorgan Chase, sınır ötesi ödemelerde özel, halka açık bir Blockchain çalıştırmak için kullanılacak yeni bir dijital varlık olan JPM Coin’i piyasaya süreceğini açıkladı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin