ethereum rekora koşuyor
Ethereum rekora koşuyor: Hedef 400 dolar

10 milyar dolarlık bir boğa koşusu kurumsal yatırımcıları getirebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasaların, Aralık 2017 ve Ocak 2018’de yaşanandan daha yüksek bir piyasa dalgası için uyumlu olduğunu öne süren bir teori, kripto para birimlerine artan talebi öne çıkarıyor. Popülerliği  olan uzmanlar, giderek daha fazla kurumsal yatırımcının, kripto para sektörüne gireceğini öngörüyor. Sektöre büyük yatırımcılar girince, Santander, PwC, Goldman Sachs ve vb. büyük kuruluşlar piyasada fazlaca etkili olacak. Bu durumda piyasaya milyonlarca dolarlık yatırımların girişini bekleyebiliriz. Peki 10 milyar dolarlık bir boğa koşusu kurumsal yatırımcıları getirebilir mi?

10 milyar dolarlık bir boğa koşusu kurumsal yatırımcıları getirebilir mi?

YouTube’dan Crypto Patrick, kısa bir süre önce kurumsal yatırım fikrini ve piyasaya 10 milyar dolarlık bir potansiyel artış getirecek etkenleri tartıştığı bir video yayınladı.  Burada Crypto Patrick’in söylediği şey gerçekten mümkün olabilir. Bu türden bir yatırım Wall Street gruplarından gelebilir. Fakat, piyasa bu kadar yüksek rakamları ilk etapta çekebilmek için ne yapmalı?

Bu durumda Blockchain treninde bulunan küçük şirketlere bakmalıyız. Ortaklık duyurularından bahsettiğimizde, çoğu zaman oldukça önemsiz görünmekle birlikte, büyük resmin her zaman dikkate alınması gerekir. MoneyGram, Walmart, Santander, PwC, Facebook vb. firmalar Blockchain teknolojileri ve kripto para birimleri içinde başarıyı görmeye başlarsa, büyük yatırımcıları paralarını bırakmaya ikna etmek çok daha kolay hale gelir.

Sonuç olarak daha fazla yatırım, piyasalara ulaşabilir

Bu yatırımcılar devreye girdiğinde, FOMO (daha çok kayıp) korkusuyla çok daha fazlasını takip edecek. Sonuç olarak daha fazla yatırım, piyasalara ulaşacak. Esasen, ana akım benimsemeye yönelik arayış, çok iyi bir şekilde, 10 milyar dolar gibi yüksek bir seviyeye ulaşan yatırım seviyelerini görebilecek bir zincirleme reaksiyonu başlatabilir. Eğer durum buysa, bunun peşinden koşan boğa, piyasaya hakim olabilir. Bu varsayımlar spekülasyona dayanır ve tabi ki mükemmel bir iklime ve bir dizi ideal duruma dayanır. Bu nedenle bu görüşlerin bir yatırım tavsiyesi olmadığını unutmayın! Yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmayı unutmayın!

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin