Tezos ve Ontology fiyat analizi: XTZ ve ONT nereye gidiyor?
Tezos ve Ontology fiyat analizi: XTZ ve ONT nereye gidiyor?

10 Kasım Ethereum (ETH) ve Tezos (XTZ) fiyat analizi: Önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Spot borsalarda ticaret hacmi %25 düşerken, Ethereum Vadeli İşlemler ticaret hacmi yükselişte. Bu durum yatırımcıların düzeltmeden korktuğunu ortaya koyuyor. Grafiklerde Ethereum, önümüzdeki günlerde bir kırılma görebilecek simetrik bir üçgen oluşturdu. Tezos da yükseliş trendinde ancak henüz önemli bir direnç seviyesine ulaşmış değil.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

Ethereum simetrik bir üçgen desen (turuncu) sergiledi. Bu genellikle bir devam modelidir ancak olumsuz yönde bir kırılma da meydana gelebilir.

Yükseliş dalgalanması için bazı başka kanıtlar da var. Örneğin momentum göstergesi (RSI) daha düşük bir dip yaşarken fiyatın daha yüksek bir dibe geçtiği gizli yükseliş sapması (beyaz) oluşturdu.

ETH’nin 480 dolara ulaşmak için üzerine çıkması gereken 450 dolarda önemli bir direnç seviyesi var. Bitcoin’in önümüzdeki günlerde 16.000 doları geçmesi veya olumsuz yönde bir düzeltme ile karşılaşması da ETH üzerinde büyük bir etkiye sahip olacaktır.

Tezos (XTZ) fiyat analizi

Tezos, eylül ayı sonlarında 2,24 dolar seviyesinin altına düştü ve bu seviyeyi desteklemek için geri dönmeyi başaramadı. Geçtiğimiz hafta XTZ 1,8 dolar destek seviyesine kadar düşmüştü.

Yönlü Hareket Endeksi (DMI), XTZ’nin güçlü bir yükseliş trendinde olduğunu gösterdi. ADX (sarı) 20 değerinin üzerine çıkarken +DI (mavi) trendin yükseliş yapısını gösterdi.

Yine de XTZ’nin bir kez daha 2,24 dolar geçememe olasılığı var. Bu nedenle analistlere göre long pozisyonları kapatmak için iyi bir seviye olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin