10 Eylül Litecoin fiyat analizi: LTC için beklenen önemli seviyeler
10 Eylül Litecoin fiyat analizi: LTC için beklenen önemli seviyeler

10 Eylül Litecoin fiyat analizi: LTC için beklenen önemli seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin fiyatı şu anda, Bitcoin ile benzer şekilde, ABD doları karşısında 45 dolar desteğinin üzerindeki kayıpları konsolide ediyor. LTC fiyatı 50.00 doları temizlerse yükseliş ivmesini hızlandırabilir.

10 Eylül Litecoin fiyat analizi

Son iki seansta, Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Litecoin, ABD dolarına karşı bazı önemli hareketler kaydetti. Daha önce, LTC fiyatı 55 dolarlık destek seviyesinin ve 55 basit hareketli ortalamanın (4 saatlik) çok altına düşmüştü.

Düşüş, 50 dolar desteğinin altında hız kazandı ve 45,19 dolardaki haftalık dip seviyeye dek devam etti. Son zamanlarda, fiyat 45 dolar ve 46 destek seviyelerinin üzerindeki zararları konsolide etmeye başladı.

Fiyat şu anda 49,20 dolardaki direnç seviyesini test ediyor. Belirtilen direnç, 64,36 dolardan 45,19 dolara yaşanan aşağı doğru hareketin %23,6 Fib geri çekilme seviyesi ile aynı zamana denk geliyor. LTC/USD çiftinin 4 saatlik grafiğinde 49,25 dolar civarında direnç gösteren önemli bir üçgen var.

Üçgen direncinin üzerinde 49,50 dolardan yukarı yönlü bir kırılma olursa fiyat 50 dolarlık direnç bölgesinin üzerine çıkabilir. Bir sonraki ana direnç, 52 dolar seviyesine ve 55 basit hareketli ortalamaya (4 saatlik) yakın.

Daha fazla kazanım, fiyatı 54,75 dolar ve 55 dolar direnç seviyelerine yönlendirebilir. 64,36 dolardan 45,19 dolara yaşanan aşağı yönlü hareketin %50 Fib geri çekilme seviyesi, bir engel olarak hareket ediyor ve 54,78 dolar seviyesine yakın.

Aksi yönde bir hareketlenme halinde fiyat 49,5 ve 50 dolar direnç seviyelerini geçemeyebilir. İlk destek 47,50 dolar seviyesine yakın. Ana destek, üçgen alt trend çizgisine ve 46 dolar seviyesine yakın. 46 dolar doların altındaki net bir kapanış, 40 dolarlık desteğe doğru bir düşüş için kapıları açabilir.

Günlük LTC fiyat grafiği

Grafiğe bakıldığında, Litecoin fiyatı açıkça 50 dolar seviyesinin yakınındaki bir sonraki büyük kırılmaya yaklaşıyor. Genel olarak, fiyatın yakın vadede pozitif bir bölgeye geçmesi için 49,50 ve 50  dolar direnç seviyelerini kırması gerekiyor.

Teknik göstergeler

  • 4 saatlik MACD: Yükseliş bölgesinde ivme kazanıyor.
  • 4 saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): 50 seviyesinin biraz üzerinde.
  • Temel Destek Seviyeleri: 47,50 ve 46 dolar.
  • Temel Direnç Seviyeleri: 49,50 ve 50 dolar

Bu arada dünyaca ünlü bir analistten kısa ve uzun vadeli Bitcoin tahminleri geldi. Buradan okuyabilirsiniz.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin