Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler
Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler

1 Ocak Polkadot fiyat analizi: DOT fiyatı rekor kırdı! Yükseliş sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Açık kaynaklı çoklu zincir protokolü Polkadot, son birkaç gün içinde önemli ölçüde sıçradı. 2021’in ilk gününde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan DOT fiyatı, önümüzdeki günlerde dijital varlık için bekleyen tarihi bir boğa koşusuna işaret ediyor olabilir.

Polkadot fiyat analizi

DOT fiyatı birkaç gün öncesine kadar istikrarlı bir şekilde yükseldi ve işlem hacmi önemli ölçüde arttı. Bu da fiyatı çok kısa bir süre içinde 9 doların üzerine çıkardı. Şu anda, DOT fiyatı son 24 saat içinde yüzde 9,7’lik bir artışla 8,9 dolar.

Lark Davis: “DOT 100 dolara yürüyor.”

Birçok analist, fiyatın 2021’de altcoin sezonunu işaret eden yeni yüksek seviyelere ulaşacağına inanıyor. Popüler analistlerden biri olan Lark Davis, mevcut boğa koşusunun Polkadot fiyatını 100 dolara çıkaracağını söyledi.

Ayrıca içeri akan hacim de dikkat çekici. Teknik göstergeler, 2021’de beklenen büyük bir boğaya işaret ediyor. DOT fiyatı tüm direnç seviyelerini kırdı ve bu nedenle, 2021’de DOT fiyatının yaklaşan ve bilinmeyen zirveleirne şahit olmak çok ilginç olacak.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin